Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Tatry

Domyślnie

przygladalem sie tej focie od samego pojawienia sie na forum. jakos nie moge tego przetrawic...jak na HDR'a to zbyt duzo swiecenia w chmurach jest. no i te dziwne niebieskosci w cieniach. dalej sa szare blizej niebieskie...jak mial bym przerobic 108 klatek zeby jedno zdjecie zrobic to zrezygnowal bym na starcie...nie jest tego warte...spokojnie wystarczyly by max 3 zdjecia o roznym stopniu naswietlenia...
    jakosc tez pozostawia wiele do zyczenia...mam tu gdzies na forum panoramke z 14 kadrow zlozona i jakosc jest duzo lepsza...
    sorrie, ale nie podchodzi mi ten HDR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    A mnie sie podoba....czysto ladnie....troszke faktycznie brak dolu....przejsc tonalnych to ja tutaj nie widze
    promienie widac fajnie......hehe wiesz co nie mam nic do uzywania Photomatixa i HDR jezeli robi sie to prawidlowo......tu jest ok!
    Bawi mnie to ze nikt nie doczytal ze to HDR
    Wiesz jak tu reaguja na te slowa Bedzie wojna
    e tam z HDR - em to wcale nie jest tak ze gdy tylko zagości na forum to od razu z szafy wyciagamy maczety, jak kazde zdjecie musi być zrobiony poprawnie to jest podstawowy warunek i wówczas nie bedzie draznił
    a o zdjęciu powiem tak - ładnie kadrowo, równiez kolorystycznie i ta fotka bedzie sie podobać ale obróbkowo niestarannie i tutaj S4INT niestety ma rację wymieniając mankamenty tego zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    e tam z HDR - em to wcale nie jest tak ze gdy tylko zagości na forum to od razu z szafy wyciagamy maczety, jak kazde zdjecie musi być zrobiony poprawnie to jest podstawowy warunek i wówczas nie bedzie draznił
    a o zdjęciu powiem tak - ładnie kadrowo, równiez kolorystycznie i ta fotka bedzie sie podobać ale obróbkowo niestarannie i tutaj S4INT niestety ma rację wymieniając mankamenty tego zdjęcia
    Milo slysze ze mnie nie potniecie......hehe kilka juz tutaj moich HDRo panoramek jest....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    jak tak patrze to chyba rzeczywiscie moglem sie bardziej postarac przy obrobce, postaram sie nastepnym razem. co do ilosci zdjec ze nie 3 tylko 9, to chcialem sprawdzic jaka bedzie roznica
    D700, N70-200/2.8, N50/1.4, N85/1.8, N35/2.0, SB800,

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów