Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Tatry

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Tatry

tutaj link do wiekszego
    HDR 12 pionowych x 9 na każdy od -4 do +4 ev co 1
    D700, N70-200/2.8, N50/1.4, N85/1.8, N35/2.0, SB800,

Domyślnie

A dlaczego taki mały rozmiar....Jeśli chodzi o kolorystykę to bardzo przyjemna.
    Brakuje mi troszke dołu.I drażnią te czerwone słupki po prawej.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

a to jak wrocce do domu to wrzuce w pelnym rozmiarze, ten byl pod digarta i stad mniejszy

Domyślnie

Ok.Czekam..
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

O ile dół wygląda jeszcze całkiem całkiem, to góra jest słabiutka... wszędzie widać jakieś plamy i mazie jak po stemplowaniu, do tego dziwne przejscia tonalne i kolorystyczne.

Domyślnie

A mnie sie podoba....czysto ladnie....troszke faktycznie brak dolu....przejsc tonalnych to ja tutaj nie widze
    promienie widac fajnie......hehe wiesz co nie mam nic do uzywania Photomatixa i HDR jezeli robi sie to prawidlowo......tu jest ok!
    Bawi mnie to ze nikt nie doczytal ze to HDR
    Wiesz jak tu reaguja na te slowa Bedzie wojna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    A mnie sie podoba....czysto ladnie....troszke faktycznie brak dolu....przejsc tonalnych to ja tutaj nie widze
    promienie widac fajnie......hehe wiesz co nie mam nic do uzywania Photomatixa i HDR jezeli robi sie to prawidlowo......tu jest ok!
    wiem, a to moja ulubiona zabawa fotografia http://neverhoods.digart.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    e tam z HDR - em to wcale nie jest tak ze gdy tylko zagości na forum to od razu z szafy wyciagamy maczety, jak kazde zdjecie musi być zrobiony poprawnie to jest podstawowy warunek i wówczas nie bedzie draznił
    a o zdjęciu powiem tak - ładnie kadrowo, równiez kolorystycznie i ta fotka bedzie sie podobać ale obróbkowo niestarannie i tutaj S4INT niestety ma rację wymieniając mankamenty tego zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    e tam z HDR - em to wcale nie jest tak ze gdy tylko zagości na forum to od razu z szafy wyciagamy maczety, jak kazde zdjecie musi być zrobiony poprawnie to jest podstawowy warunek i wówczas nie bedzie draznił
    a o zdjęciu powiem tak - ładnie kadrowo, równiez kolorystycznie i ta fotka bedzie sie podobać ale obróbkowo niestarannie i tutaj S4INT niestety ma rację wymieniając mankamenty tego zdjęcia
    Milo slysze ze mnie nie potniecie......hehe kilka juz tutaj moich HDRo panoramek jest....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    jak tak patrze to chyba rzeczywiscie moglem sie bardziej postarac przy obrobce, postaram sie nastepnym razem. co do ilosci zdjec ze nie 3 tylko 9, to chcialem sprawdzic jaka bedzie roznica

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów