Close

Strona 34 z 47 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 469

Domyślnie

U mnie w d90 tak samo błąd F-- na przemian z ERR
    aparat użytkuję od listopada..pomaga tylko wyjęcie baterii przy ERR a przy F-- zdjęcie obiektywu lub pokręcenie zoom'em( czasami)

Domyślnie

Witam i po raz pierwszy sie odzywam. Zawsze tylko studiowałem, analizowałem wypowiedzi użytkowników tego forum. Forum pomogło w decyzji jaki aparat zakupić. Padło na D90. Wiem, sporo osób narzeka na pojawiające się błędy F oraz CHA, ale spora większość nie ma żadnych problemów. Mam nadzieję, że dołącze do tej większości.
    Chcąc zakupić aparat w weekend zdzwieinie: MM : brak , Saturn : brak - akurat tutaj nie miałem zamiaru kupować. Ale w Fotojoker również brak - i nie wiedzą kiedy ponownie się pojawią bo nie ma możliwości zamówienia ;/ Na stronie Fotojoker w sklepie rownież brak aparatów marki NIKON. Może czekaja na nową partię - taką bezawaryjną i wyjatkową ?

Domyślnie

coraz częściej pojawia mi się błąd err i f--. w bezchmurny, słoneczny dzień. od tak po prostu wyskakuje. żadnych luzów w obiektywie nie ma.
    irytujące.....

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez XGrzesX Zobacz posta
    Chyba żartujesz.... Przecież te pochłaniacze to żeli krzemionkowy jak nie będziesz tego jadł to nic się nie stanie.
    wiem, że to silikaty itd... ale pamiętam, co czytałem. natomiast tego typu informacje nie są traktowane w sieci zbyt ...atencjonalnie, a później mamy np. globalne efekty (oczywiście w żaden sposób nie związane ze źródłem , absolutnie, skądby, ależ...) takiego "drobiazgu":
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...wiadomosc.html

ale nie róbmy oftopu. to tylko przykład - jednak chyba wystarczający - prawda?

Domyślnie

Od jakiegoś czasu noszę się z zamierem zakupu d90 (po roku użutkowania systemu Sony Alpha) ale czytając powyższe wypowiedzi użytkowników mam na tą chwilę co najmniej mieszane uczucia. Wczoraj wykonałem kilka telefonów do różnych sklepów foto z nadzieją, że może tam czegoś się dowiem. Okazuje się, że zupełnie niepotrzebnie . Żaden sprzedawca nie słyszał o błędach, aparat jest świetny i takie tam ogólnikowe zwroty zachwalające d90. Ale im chyba nie ma się co dziwić bo co ma powiedzieć człowiek, który sprzedaje to "cudo". Zacząłem przez chwilę zastanawiać się nad d300 ale na tym etapie nie potrzrebuje takiej puszki, zwłaszcza, że cena nie jest tak przystępna jak chociażby rok temu. Pozostaje chyba tylko czekać i mieć nadzieję, że NIKON w końcu zajmie jakieś stanowisko (oby tylko nie takie jak serwis: czytaj "wszystko to wina karty"), zwłaszcza, że jest to problem obejmujący wielu użytkowników tego modelu.
    Pozdrawiam i czekam na wieści (dobre).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slyx Zobacz posta
    Od jakiegoś czasu noszę się z zamierem zakupu d90 (po roku użutkowania systemu Sony Alpha) ale czytając powyższe wypowiedzi użytkowników mam na tą chwilę co najmniej mieszane uczucia.
    Dużo wypowiedzi? A wyobraź sobie ile jest osób którzy nie mają *żadnych* problemów z tą puszką i w związku z tym NIE wypowiadają się w tym wątku. Dopiero by się zrobił bałagan jakby każdy zadowolony użytkownik się wypowiedział

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ket24 Zobacz posta
    Dużo wypowiedzi? A wyobraź sobie ile jest osób którzy nie mają *żadnych* problemów z tą puszką .....
    Z mojej 1 ankiety wynikało że jakieś 50%.........z drugiej że jakieś 65-70%

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tommyfp Zobacz posta
    Z mojej 1 ankiety wynikało że jakieś 50%.........z drugiej że jakieś 65-70%
    Pierwszej nie widzialem, z drugiej wynika ze 70% nie miala problemow a 20% miala komunikat F-- (jak wyjme obiektyw albo nie do konca go przymocuje, to tez mam zaglosowac ze mam problem z F-- ?)

Zreszta juz dyskutowalismy nad sensem tych ankiet, ze wzgledu na to ze jestesmy tutaj na forum dosc niereprezentatywna grupka. Uwierz mi ze wiekszosc uzytkownikow D90 nie jest zapisana na nasze forum i nie ma mozliwosci zaglosowania A jezeli komus sie przytrafily takie problemy, to sie rejestruje na forum, glosuje na F-- i podbija statystyki..

Domyślnie

Przerażają mnie te posty :O :P
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ket24 Zobacz posta
    Dużo wypowiedzi? A wyobraź sobie ile jest osób którzy nie mają *żadnych* problemów z tą puszką i w związku z tym NIE wypowiadają się w tym wątku. Dopiero by się zrobił bałagan jakby każdy zadowolony użytkownik się wypowiedział
    A wyobraź sobie ile osób nigdy nie widziało tego forum albo z jakiegoś powodu jeszcze nie wpisało się w ten wątek...To nie jest zwykła usterka jednego, dwóch czy dziesięciu egzemplarzy. Oczywiście jest dużo osób, którym d90 nie odmówił posłuszeństwa (jeszcze), ale widzę, że coraz ciężej znaleźć się w tym elitarnym gronie.

Strona 34 z 47 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów