Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Palisada.....

Domyślnie Palisada.....

.........zapraszam

pozdrawiam

kulten
    Gość

Domyślnie

Niekonwencjonalność kadru to główna siła napędowa tego ujęcia. Bardzo mi się podoba.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Myślę, że istotnym atutem tego zdjęcia jest jego ciepła i miła w odbiorze tonacja.
    Kadr jak zawsze u Ciebie Januszu - nietuzinkowy.

pozdr!, P.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

No, wreszcie widzę ciekawe zdjęcie na forum. Zawsze dawałeś zdjęcia polegające na prostocie i minimalistyce obróbki, natomiast tutaj widzę mocne kolory, mocne kontrasty i mocno zdefiniowane kształty. Czyli to co ja uwielbiam. Czyżby ewolucja Twojej twórczości?
    Świetnie przemyślane linie prowadzące oko przez całą powierzchnię zdjęcia. Dokładnie to czego szukam na zdjęciach krajobrazu.
    Po prostu znakomite zdjęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Niekonwencjonalność kadru to główna siła napędowa tego ujęcia. Bardzo mi się podoba.
    Wypada sie podpisac
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Kadrowo faktycznie bardzo ciekawie.

Kolorki dla mnie troszkę za ciepłe, ale nie przeszkadzają w odbiorze.

Za kadr masz DUŻEGO plusa

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    No, wreszcie widzę ciekawe zdjęcie na forum...
    To brzmi jakby cała reszta była wyjątkowo nędzna... . Sorki Janku za OT.

Domyślnie

Wakacje w końcu ... Bardzo przyjemna fotka
    NIKON

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    To brzmi jakby cała reszta była wyjątkowo nędzna... . Sorki Janku za OT.
    Nie powiedziałem że nędzna. Są zdjęcia czasami nawet trzymające poziom, ale nie takie aby się autentycznie zachwycić. Przynajmniej nie przeze mnie.
    Ja szukam w zdjęciu jakiejś emocji, siły. Wiem że to zależy od gustu, tak więc to co mówię to jest tylko w moim własnym imieniu.
    A to zdjęcie daje mi dokładnie to czego szukam - ma przede wszystkim cudowne światła, mocne kształty oraz wyraźne linie prowadzące, czyli dokładnie to co kreuje emocje.

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Nie powiedziałem że nędzna. Są zdjęcia czasami nawet trzymające poziom, ale nie takie aby się autentycznie zachwycić. Przynajmniej nie przeze mnie.
    Ja szukam w zdjęciu jakiejś emocji, siły. Wiem że to zależy od gustu, tak więc to co mówię to jest tylko w moim własnym imieniu.
    A to zdjęcie daje mi dokładnie to czego szukam - ma przede wszystkim cudowne światła, mocne kształty oraz wyraźne linie prowadzące, czyli dokładnie to co kreuje emocje.
    ok, rozumiem.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów