No ej? A gdzie zaglowiec?
Bardzo ladne. Ciekawe kolorki. Kadr przykuwa uwage![]()
Szukaj
No ej? A gdzie zaglowiec?
Bardzo ladne. Ciekawe kolorki. Kadr przykuwa uwage![]()
Gratuluję! To jest jedna z Twoich lepszych prac! Świetny kadr, światełko ślicznie zagrało. Rewelacja Janku![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Bardzo ciepłe kolorystycznie ujęcie, ciekawe oświetlenie, no i jakże różne od dotychczasowych minimali marynistycznych. Bardzo mi się podobają twoje prace; to w szczególności.
Artur_Romankiewicz F80+D200+M645Pro+EIZO L778
witaj Czarku - na forum jest wiele swietnych fot, ja tak to widzę - jest kikunastu liderów u których zawsze znajduję ciekawe i dobrze zrobione zdjecia mam oczywiscie na mysli ten dział
pytasz mnieraczej poszukiwania czegoś ciekawego, inny sposób przedstawienia kadru, zmiana tradycyjnego podejścia - ale nadal ujmuje mnie prostota i czystość kadru na zdjęciu....Czyżby ewolucja Twojej twórczości?![]()
pozdrawiam![]()
Czytająć tytuł spodziewałem się czegoś innego, .... a tu niespodzianka, ... pozytywna. Cikawy, niekonwencjonalny kadr.
To co mi się podoba - kadr i ciepła kolorystyka - czyli wszystko poniżej linii horyzontu.
To co kompletnie do mnie nie trafia to kolor nieba (za dużo żółtego?) i winieta.
Kadr jest bardzo ciekawy, nietypowy, ale harmonijny. Bardzo mi sie podoba, w polaczeniu z piekna kolorystyka. Minimalnie zmniejszylbym winiete. Calosciowo to piekna fotografia na naprawde wysrubowanym poziomie mz.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Winieta? Nawet nie zauważyłem. To znaczy że jest dobra, bo jakby nie pasowała to bym przecież zauważył....![]()
Skontaktuj się z nami