Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Palisada.....

Domyślnie

No ej? A gdzie zaglowiec?
    Bardzo ladne. Ciekawe kolorki. Kadr przykuwa uwage

Domyślnie

Gratuluję! To jest jedna z Twoich lepszych prac! Świetny kadr, światełko ślicznie zagrało. Rewelacja Janku
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Bardzo ciepłe kolorystycznie ujęcie, ciekawe oświetlenie, no i jakże różne od dotychczasowych minimali marynistycznych. Bardzo mi się podobają twoje prace; to w szczególności.
    Artur_Romankiewicz F80+D200+M645Pro+EIZO L778

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    No, wreszcie widzę ciekawe zdjęcie na forum. Zawsze dawałeś zdjęcia polegające na prostocie i minimalistyce obróbki, natomiast tutaj widzę mocne kolory, mocne kontrasty i mocno zdefiniowane kształty. Czyli to co ja uwielbiam. Czyżby ewolucja Twojej twórczości?
    Świetnie przemyślane linie prowadzące oko przez całą powierzchnię zdjęcia. Dokładnie to czego szukam na zdjęciach krajobrazu.
    Po prostu znakomite zdjęcie.
    witaj Czarku - na forum jest wiele swietnych fot, ja tak to widzę - jest kikunastu liderów u których zawsze znajduję ciekawe i dobrze zrobione zdjecia mam oczywiscie na mysli ten dział
    pytasz mnie
    ....Czyżby ewolucja Twojej twórczości?
    raczej poszukiwania czegoś ciekawego, inny sposób przedstawienia kadru, zmiana tradycyjnego podejścia - ale nadal ujmuje mnie prostota i czystość kadru na zdjęciu

pozdrawiam

Domyślnie

Czytająć tytuł spodziewałem się czegoś innego, .... a tu niespodzianka, ... pozytywna. Cikawy, niekonwencjonalny kadr.

Domyślnie

To co mi się podoba - kadr i ciepła kolorystyka - czyli wszystko poniżej linii horyzontu.
    To co kompletnie do mnie nie trafia to kolor nieba (za dużo żółtego?) i winieta.

Domyślnie

Kadr jest bardzo ciekawy, nietypowy, ale harmonijny. Bardzo mi sie podoba, w polaczeniu z piekna kolorystyka. Minimalnie zmniejszylbym winiete. Calosciowo to piekna fotografia na naprawde wysrubowanym poziomie mz.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    To co mi się podoba - kadr i ciepła kolorystyka - czyli wszystko poniżej linii horyzontu.
    To co kompletnie do mnie nie trafia to kolor nieba (za dużo żółtego?) i winieta.
    godz 4 30, wschód - to odnośnie żółtego, natomiast winieta - rzecz gustu

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Winieta? Nawet nie zauważyłem. To znaczy że jest dobra, bo jakby nie pasowała to bym przecież zauważył....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Winieta? Nawet nie zauważyłem. To znaczy że jest dobra, bo jakby nie pasowała to bym przecież zauważył....
    nie jestem zwolennikiem winiety dla winiety - jezeli ma być to powinna się komponować ze zdjeciem

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów