Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Zaczarowana

Domyślnie Zaczarowana

Kolejna dawka fotografii dziecięcej trochę magicznie, mamy nadzieje ze się spodoba
    opinie mile widziane

1.

2.

3.

4.

5.

6.

www.hi-resstudio.pl
    "I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. " The Joker

Domyślnie

Jedynka ani trochę do mnie nie przemawia, w pierwszej chwili myślałem, że pomyliłeś pliki do publikacji i trafiła tu przez przypadek. Najbardziej za kadrem w stylu 2 albo trzy, to naprawdę mi się podoba. Szkoda, że w 4 i 5 niebo nie ma prawie żadnych szczegółów.

W oryginale sukienka była niebieskawa, czy aż tak się WB pochrzanił? Tak czy inaczej ociepliłbym trochę całość, byłoby może nawet bardziej bajkowo.

Domyślnie

Jedynka z kolei mi się cholernie podoba, lubię niedopowiedziane zdjęcia. Racja 4 i 5 niestety niebo pożarło ( było prawie bezchmurne ).
    Oryginalnie sukienka jest niebieskawa tak więc WB dobrze złapał.
    Dzieki za komentarz legologo
    pozdrawiam !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lestathh Zobacz posta
    Jedynka z kolei mi się cholernie podoba, lubię niedopowiedziane zdjęcia. Racja 4 i 5 niestety niebo pożarło ( było prawie bezchmurne ).
    Oryginalnie sukienka jest niebieskawa tak więc WB dobrze złapał.
    Dzieki za komentarz legologo
    pozdrawiam !
    Niedopowiedziane zdjęcie byłoby, gdyby dziewczynka uciekała z kadru - sprawia się wtedy wrażenie, że nie zdążyłeś jej złapać. Postać może również "zaglądać" w kadr - wtedy oglądający możne odnieść wrażenie, że ktoś patrzy na niego jak przez okno. Poza tym wszystkie zdjęcia lecą w niebieski/cyjan, więc nawet jeżeli kolor skóry jest poprawny wydaje się jakby balans bieli poszedł w las. Do radosnej wróżki pasowałaby raczej ciepła tonacja.

Domyślnie

co do WB, no proszę ludziki, zdjęcia są modyfikowane w PS tak samo jak kolorystyka. Tak wiec normalne ze różnica miedzy zdjęciem wyciągniętym z puszki a wykańczanym w PS będzie wielka. A o to dokładnie mi chodziło. Co do ciepłej tonacji to już kwestia gustu. ale dzięki za rady.
    Co do pierwszego zdjęcia. gdybyś nie widział pozostałych zapewne sytuacja wyglądała by inaczej
    pozdrawiam

Domyślnie

Twoje środki do osiągnięcia celu są nieistotne. Efekt jest słaby. Podałem przykłady co można by zmienić. Zrobisz wedle uznania. "gdybyś nie widział pozostałych zapewne sytuacja wyglądała by inaczej" - masz na myśli to, że pozostałe wydawały by się lepsze? Nie byłyby.

Domyślnie

świetne
    Naucz się czytać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fushiro Zobacz posta
    Twoje środki do osiągnięcia celu są nieistotne. Efekt jest słaby. Podałem przykłady co można by zmienić. Zrobisz wedle uznania. "gdybyś nie widział pozostałych zapewne sytuacja wyglądała by inaczej" - masz na myśli to, że pozostałe wydawały by się lepsze? Nie byłyby.
    Fajnie ze zaznaczyłeś to wedle uznania
    "masz na myśli to, że pozostałe wydawały by się lepsze? Nie byłyby." widzę ze nie zrozumiałeś tego co napisałem, a może zrozumiałeś tak jak chciałeś
    no nic jeszcze raz dzięki za rady

Domyślnie

1.Nie przemawia do mnie wcale
    2.Ciekawy kadr , zdecydowanie na plus
    3.Może nie istnieć z powodu 2-ki (mina modelki już nie ta )
    4.Jak poprzednicy- niebo zjadło zdjęcie
    5. Jak dla mnie najlepsze zdjęcie z całej serii - bardzo ładne.
    Pozdrawiam
    Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów