Szukaj
Jedynka ani trochę do mnie nie przemawia, w pierwszej chwili myślałem, że pomyliłeś pliki do publikacji i trafiła tu przez przypadek. Najbardziej za kadrem w stylu 2 albo trzy, to naprawdę mi się podoba. Szkoda, że w 4 i 5 niebo nie ma prawie żadnych szczegółów.
W oryginale sukienka była niebieskawa, czy aż tak się WB pochrzanił? Tak czy inaczej ociepliłbym trochę całość, byłoby może nawet bardziej bajkowo.
Jedynka z kolei mi się cholernie podoba, lubię niedopowiedziane zdjęcia. Racja 4 i 5 niestety niebo pożarło ( było prawie bezchmurne ).
Oryginalnie sukienka jest niebieskawatak więc WB dobrze złapał.
Dzieki za komentarz legologo
pozdrawiam !
"I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. " The Joker
Niedopowiedziane zdjęcie byłoby, gdyby dziewczynka uciekała z kadru - sprawia się wtedy wrażenie, że nie zdążyłeś jej złapać. Postać może również "zaglądać" w kadr - wtedy oglądający możne odnieść wrażenie, że ktoś patrzy na niego jak przez okno. Poza tym wszystkie zdjęcia lecą w niebieski/cyjan, więc nawet jeżeli kolor skóry jest poprawny wydaje się jakby balans bieli poszedł w las. Do radosnej wróżki pasowałaby raczej ciepła tonacja.
co do WB, no proszę ludziki, zdjęcia są modyfikowane w PS tak samo jak kolorystyka. Tak wiec normalne ze różnica miedzy zdjęciem wyciągniętym z puszki a wykańczanym w PS będzie wielka. A o to dokładnie mi chodziło. Co do ciepłej tonacji to już kwestia gustu. ale dzięki za rady.
Co do pierwszego zdjęcia. gdybyś nie widział pozostałych zapewne sytuacja wyglądała by inaczej![]()
pozdrawiam![]()
Twoje środki do osiągnięcia celu są nieistotne. Efekt jest słaby. Podałem przykłady co można by zmienić. Zrobisz wedle uznania. "gdybyś nie widział pozostałych zapewne sytuacja wyglądała by inaczej" - masz na myśli to, że pozostałe wydawały by się lepsze? Nie byłyby.
1.Nie przemawia do mnie wcale
2.Ciekawy kadr , zdecydowanie na plus
3.Może nie istnieć z powodu 2-ki (mina modelki już nie ta)
4.Jak poprzednicy- niebo zjadło zdjęcie
5. Jak dla mnie najlepsze zdjęcie z całej serii - bardzo ładne.
Pozdrawiam
Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot
Dwójka najlepsza![]()
Skontaktuj się z nami