Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

Super dynamika dzięki szerokiemu kątowi, którą jeszcze wzmacnia niebo po konwersji do BW.
    Bardzo mi się podoba.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cos mi nie gra ze swiatlem i znowu odrobine ziarnem zalecialo - troche to denerwuje (mnie ) bo ziarno jest w paru miejscach (niebo i woda), a nie wszedzie Kadr na tak

Domyślnie

i tak ma być - to kolejna fotka z The Tall Ships' Races 2009 Gdynia gdzie na kei swieciły silne lampy sodowe i trzeba było mocno kombinować aby dobrze naswietlić kadr - mało tego lampa stała np w 1/3 kadru, poza tym widac ze fotka jest celowo "podkręcana" więc nie trudno o drobny szumik szczerze mówiac to ja go nie widzę, w kazdym badz razie nie w takim stopniu abym nie mógł pokazać tego zdjęcia

Domyślnie

Ładny kadr i BW
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Wzorowy kadr.

Bardzo ładnie wyważony balans czerni i bieli..

Kolejne bardzo dobre zdjęcie

pozdr..

Czy ktoś pokaże w końcu jakieś udane zdjęcie z tej imprezy, zrobione za dnia ???
    zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    i tak ma być - to kolejna fotka z The Tall Ships' Races 2009 Gdynia gdzie na kei swieciły silne lampy sodowe i trzeba było mocno kombinować aby dobrze naswietlić kadr - mało tego lampa stała np w 1/3 kadru, poza tym widac ze fotka jest celowo "podkręcana" więc nie trudno o drobny szumik szczerze mówiac to ja go nie widzę, w kazdym badz razie nie w takim stopniu abym nie mógł pokazać tego zdjęcia
    Tu chyba wld najlepiej wie, ze ja widze czasem rozne rzeczy, ktorych inni nie zauwazaja zostalo mi to z plgnioto

I nie mowie, ze masz tego zdjecia nie pokazywac bo jest jakis szatanski szum mowie tylko, ze ja mi troszke przeszkadza i tyle i faktycznie, swiatlo dziwne bo przeciez swiecili tylko z lewej co nie zmienia faktu, ze fota na tak

Domyślnie

O...chyba na to czekalem. Twoje kolorki sa niesamowite. Ale podoba mi sie klimat w Twoich B&W.
    Troszke jakby zrobione w czasach kiedy sie takie budowalo

Domyślnie

Dobry kadr i konwersja do BW

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Tak jest, kadr jest świetny a konwersja....no taka "Harbowa"
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Nie przyuważyłam tej pracy wcześniej. Bardzo się podoba.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów