Super dynamika dzięki szerokiemu kątowi, którą jeszcze wzmacnia niebo po konwersji do BW.
Bardzo mi się podoba.
Szukaj
Super dynamika dzięki szerokiemu kątowi, którą jeszcze wzmacnia niebo po konwersji do BW.
Bardzo mi się podoba.
Cos mi nie gra ze swiatlem i znowu odrobine ziarnem zalecialo - troche to denerwuje (mnie) bo ziarno jest w paru miejscach (niebo i woda), a nie wszedzie
Kadr na tak
![]()
i tak ma być - to kolejna fotka z The Tall Ships' Races 2009 Gdynia gdzie na kei swieciły silne lampy sodowe i trzeba było mocno kombinować aby dobrze naswietlić kadr - mało tego lampa stała np w 1/3 kadru, poza tym widac ze fotka jest celowo "podkręcana" więc nie trudno o drobny szumikszczerze mówiac to ja go nie widzę, w kazdym badz razie nie w takim stopniu abym nie mógł pokazać tego zdjęcia
Wzorowy kadr.
Bardzo ładnie wyważony balans czerni i bieli..
Kolejne bardzo dobre zdjęcie
pozdr..
Czy ktoś pokaże w końcu jakieś udane zdjęcie z tej imprezy, zrobione za dnia ???![]()
zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20
Tu chyba wld najlepiej wie, ze ja widze czasem rozne rzeczy, ktorych inni nie zauwazajazostalo mi to z plgnioto
![]()
I nie mowie, ze masz tego zdjecia nie pokazywac bo jest jakis szatanski szummowie tylko, ze ja mi troszke przeszkadza
i tyle
i faktycznie, swiatlo dziwne bo przeciez swiecili tylko z lewej
![]()
co nie zmienia faktu, ze fota na tak
![]()
O...chyba na to czekalem. Twoje kolorki sa niesamowite. Ale podoba mi sie klimat w Twoich B&W.
Troszke jakby zrobione w czasach kiedy sie takie budowalo![]()
Dobry kadr i konwersja do BW
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Tak jest, kadr jest świetny a konwersja....no taka "Harbowa"![]()
Nie przyuważyłam tej pracy wcześniej.Bardzo się podoba.
![]()
Skontaktuj się z nami