Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: HotPixel

Domyślnie HotPixel

Zauważyłem na fotkach 3hotpixele ... dwa dość mocne, jeden słaby
    co teraz? aparat na gwarancji.
    bawić się w serwis? czy żyć dalej
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

No jak Ci nie przeszkadza to zostaw a jak przeszkadza to serwis sam musisz zdecydować . Tak dla wiadomości mapowanie jest za free i robią to od ręki, tak więc gwarancja niepotrzebna.
    D90|N35 1.8|N50 1.8|N18-70|N55-200|Pentacon 135 2.8|SB-600|MB-D80|dwa statywy i parasolka

Domyślnie

Michał...a myślałem, że jesteś dużym forumowiczem Ja mam ich spooooro i to różnokolorowych Lecę dalej, dopóki nie odwiedzę podstępu.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

killym dziada a na serio to jak Ci mocno przeszkadzają to daj do mapowania a jak możesz z tym żyć to olej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Michał...a myślałem, że jesteś dużym forumowiczem Ja mam ich spooooro i to różnokolorowych Lecę dalej, dopóki nie odwiedzę podstępu.
    oj :P zapytać chciałem, bo mi się szukać nie chciało, ale może podjade na postępu bo będę akurat w czwartek w wawie
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Ja bym zostawiła. Nie bawię się w serwisy jeżeli chodzi o pixele. Zawsze jest ryzyko, że dostaniesz wymieniony aparat z większą ilością pixeli Poza tym wiąże się to z długim oczekiwaniem albo na nowy aparat, albo na serwisowany Na Twoim miejscu zaprzyjaźniłabym się z nimi, a jeśli przeszkadzają na tyle, to potraktowałabym je PSem

Uprawnienia umieszczania postów