... poprawki? Zależy mi na konkretnej opini, co jest tu nie tak. Szczególnie zależy mi na tym zdjeciu.
Dziekuje.
Szukaj
... poprawki? Zależy mi na konkretnej opini, co jest tu nie tak. Szczególnie zależy mi na tym zdjeciu.
Dziekuje.
moje wrażenie jest takie:
- świetne zdjęcie tylko nie do końca konwersja do BW mi podchodzi, mało szczegółów w ruinach. Obiekt klasa i na pewno ze zdjęcia da się dużo wycisnąć bo wygląda na technicznie OK. Na pierwszy rzut oka jest super klimat ale po kilku sekundach patrzenia za bardzo rzuca się w oczy plama białych chmur w centrum podczas kiedy obiekt najważniejszy na tej fotografii jest jakiś szary i nijaki...
To tylko sugestie bo mogłoby zostać jak jest i i tak będzie mi się podobało
PS. geometrycznie rzecz ujmując to obiekt wygląda jak Sokół Milennium kapitana Solo![]()
DziekujeCo do obiektu, zostal zbudowany z jasnej cegly, wiec czarny on nie bedzie
Chcialem, zeby byl jasnielszy od gor i otoczenia. Co do chmur, postaram sie cos pogrzebać
![]()
Moim skromnym zdaniem szkoda na tak dużej części kadru dawać winietę - chodzi mi o dół. Tam jest zapewne wiele ciekawych rzeczy i niepotrzebnie je chowasz,
Miejscówka i kadrowanie bardzo dobre. Będzie z tego kawał porządnej fotografii.
Już jest, ale może być jeszcze lepiej.
Kadr mi się podoba ale pytasz się co jest nie tak.
No to Ci powiem.
Widzę przejścia tonalne w obrębie winiety.
Takie kółeczka![]()
Dziekuje Szuwar. Dajac winiete, chcialem podkreslic ruiny. Postaram sie cos z tym zrobic. Dziekuje
Maciek, tez to widzeTylko co ja moge z tym zrobic?
Zmniejsz kompresje
Jak chcesz bardzo dużo upierdliwości, to moim zdaniem mogłeś TROCHE przekadrować w dół, tak żeby dolna ścieżka zamiast znikać w ramce zdążyła się spotkać z drugą![]()
ładna fotkareszta za kolegami
Świetna fota i zgadzam się z arthyg, że obiekt wygląda jak Sokół Milennium kapitana Solo
Skontaktuj się z nami