Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Co do .....

Domyślnie Co do .....

... poprawki? Zależy mi na konkretnej opini, co jest tu nie tak. Szczególnie zależy mi na tym zdjeciu.

Dziekuje.

Domyślnie

moje wrażenie jest takie:
    - świetne zdjęcie tylko nie do końca konwersja do BW mi podchodzi, mało szczegółów w ruinach. Obiekt klasa i na pewno ze zdjęcia da się dużo wycisnąć bo wygląda na technicznie OK. Na pierwszy rzut oka jest super klimat ale po kilku sekundach patrzenia za bardzo rzuca się w oczy plama białych chmur w centrum podczas kiedy obiekt najważniejszy na tej fotografii jest jakiś szary i nijaki...

To tylko sugestie bo mogłoby zostać jak jest i i tak będzie mi się podobało

PS. geometrycznie rzecz ujmując to obiekt wygląda jak Sokół Milennium kapitana Solo

Domyślnie

Dziekuje Co do obiektu, zostal zbudowany z jasnej cegly, wiec czarny on nie bedzie Chcialem, zeby byl jasnielszy od gor i otoczenia. Co do chmur, postaram sie cos pogrzebać

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem szkoda na tak dużej części kadru dawać winietę - chodzi mi o dół. Tam jest zapewne wiele ciekawych rzeczy i niepotrzebnie je chowasz,

Miejscówka i kadrowanie bardzo dobre. Będzie z tego kawał porządnej fotografii.

Już jest, ale może być jeszcze lepiej.

Domyślnie

Kadr mi się podoba ale pytasz się co jest nie tak.

No to Ci powiem.
    Widzę przejścia tonalne w obrębie winiety.
    Takie kółeczka

Domyślnie

Dziekuje Szuwar. Dajac winiete, chcialem podkreslic ruiny. Postaram sie cos z tym zrobic. Dziekuje

Maciek, tez to widze Tylko co ja moge z tym zrobic?

Domyślnie

Zmniejsz kompresje
    Jak chcesz bardzo dużo upierdliwości, to moim zdaniem mogłeś TROCHE przekadrować w dół, tak żeby dolna ścieżka zamiast znikać w ramce zdążyła się spotkać z drugą
    60D+ 10-200 f3.5 IS USM|Travelphoto
    Semper in altum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Dziekuje Szuwar. Dajac winiete, chcialem podkreslic ruiny. Postaram sie cos z tym zrobic. Dziekuje

Maciek, tez to widze Tylko co ja moge z tym zrobic?
    Z kompersją to raz a dwa ... jak zrobiłeś winietę
    Użyj burn i pedzelkiem zrob ręcznie winietke.

Domyślnie

ładna fotka reszta za kolegami

Domyślnie

Świetna fota i zgadzam się z arthyg, że obiekt wygląda jak Sokół Milennium kapitana Solo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów