Szukaj
Podoba mi się naturalna ramka.
Ale czy woda aby się nie wylewała w prawo?
Mnie się bardzo podoba, choć nad łódką krzaków dużo, a nieba mało. Za to dół mi się bardzo podoba.
PS. leci w prawo
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Podoba sie.
Bardzo na tak![]()
D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24
To fakt, delikatnie leci w prawo... Nadto, dostrzegam jakieś niepokojące plamki w prawym górnym rogu- zdaje się, że starałeś się coś ukryć...Trudno, każdemu może się zdarzyć... Niemniej kadr ciekawym, chmurki dopisały i woda na pierwszym planie wygląda wyśmienicie...
T_P_
Edycja: Ponadto, żałuję, że ów praca nie mieści mi się w całości na ekranie... Tak więc pomniejsz, wyprostuj i dokończ to malowanie, a będzie wówczas naprawdę niezła praca...![]()
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Nemeth
Sprawdziłem poziom na siatce - masz rację - leci lekko w prawo.
Stąd wniosek - nie ufaj własnym zmysłom
pozdr....
zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20
U mnie też się misści (WXGA)Praca bardzo przyjemna. Napisz jeśli możesz co tam schowałeś
z prawej strony ??
Pozdrawiam.
Nikon System
No tak - mam do czynienia z profesjonalistami
Wystemplowałem nieciekawy uschniety badyl - tylko w pospiechu użyłem pedzla o ostrej krawędzi.
Stad ta okrągła plama...
Sokole Oko - gratuluje.....
zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20
Skontaktuj się z nami