Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Łódka

Domyślnie

Dziękuję wszystkim serdecznie za przychylne (i nie całkiem przychylne) opinie o fotce.
    Nie będę starał się podmienić fotkę na poprawioną, gdyż sądzę że mój babol może mieć znaczenie pedagogiczne , a poza tym posty które jego dotyczyły stały by się niezrozumiałe dla nowych czytelników.
    Poprawienie babola jest sprawą trywialną technicznie - i mam nadzieje że uwierzycie że potrafię sobie poradzić .....

pozdr...

Bardzo
    zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcie, podoba się.

Domyślnie

Solidnie pokazane, bardzo dobrze uchwycone pod wzgledem technicznym.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Milutko sie oglada. Tak jak powinien wygladac jeziorny krajobraz. I chmury, i trawy, i drzewa, i woda, i lodka- wszystko fajnie wspolgra.

Cytat Zamieszczone przez blase.g Zobacz posta
    Milutko sie oglada. Tak jak powinien wygladac jeziorny krajobraz. I chmury, i trawy, i drzewa, i woda, i lodka- wszystko fajnie wspolgra.
    Pełna zgoda
    NIKON - system

Domyślnie

Bardzo dobra fotografia,..poprawny kadr, ładny kolor,..to wszystko w doskonałym świetle,..z przyjemnością się ogląda. Pozdrawiam.

Domyślnie

Babol trochę przeszkadza poza tym jest super

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

kulten
    Gość

Domyślnie

Bardzo dobra praca i dobry efekt zabawy z niełatwą ekspozycją. Dla mnie trochę trzcina za mocno świeci choć nie aż tak bardzo by wymagało to natychmiastowej poprawki .

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów