Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Bo Ola ma 5 lat...

...i do niej należy świat

Co powiecie? Doświadczeń w foceniu dzieci większych nie mam ale ostatnio trafiają mi się i takie zlecenia...

1.

2.

3.

4.
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

w zasadzie to chyba wszystkie fajne

Domyślnie

nr2 czadzik
    | Nikon |

Domyślnie

Z powyższego jasno wynika, że jak się zna zasady i ma "oko", to doświadczenie nie jest specjalnie potrzebne, żeby dobre fotki robić. Podobają mi się, szczególnie 2.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Jak dla mnie wszystkie mają fajnego pozytywnego pałera, no może trochę trójeczka ma mniejszego

Cały secik bardzo fajny, ładnie czysto i bardzo przyjemnie

Domyślnie

Podziękować. Mam jeszcze kilka ale innym razem bo oczy już nie te dzisiaj Pozdrawiam.
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek.gold Zobacz posta
    w zasadzie to chyba wszystkie fajne
    Nic dodać, nic ująć.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Wszystkie mi się podobają. Najbardziej dwójeczka.

Hehe na jedynce Ola wygląda tak, jakby próbowała zagrać "przerwę w spłacie kredytu"
    Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Zdjęcia bardzo fajne, owszem, ale oczywiście mam bardzo filozoficzne pytanie. Otóż bierze się to pytanie stąd że nie widzę w tych zdjęciach rewelacji.
    No więc załóżmy że mamy rodziców którzy chcą artystyczne zdjęcie dziecka i wynajmują doświadczonego zawodowego fotografa jak Ty. Spodziewają sie więc że zdjecia wyjdą tak odjechane że oni sami nigdy by czegoś takiego nie byliby w stanie zrobić. Coś co jest absolutnie warte wydanych pieniędzy.
    Powiedzmy że ja jestem tym rodzicem i od zawodowego fotografa bym dostał to co pokazałeś. Co bym pomyślał?
    No więc to że owszem, zdjęcia prawidłowe, ale czy to jest to czego chciałem? Czy to jest ten odlot za jaki zapłaciłem? Czy różnica pomiędzy tym co dostałem, a tym co bym sam zrobił, jest aż tak kolosalna że warto było wynajmować fotografa? Czy zwykły tata ze średnim aparatem sam byłby w stanie takie zdjęcia też zrobić?
    Miałbym mieszane uczucia. Zdjęcia owszem miłe, ale nie widzę tego zawodowego wymaganego geniuszu, żadnego artyzmu, niczego co by mnie zachwyciło i chciał oprawić w duże ramki i powiesić na centralnym miejscu w mieszkaniu. A po to w końcu wynająłem zawodowego fotografa, prawda?

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów