Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    ...
    Kurcze, coraz częściej przy fotografowaniu dziecka brakuje mi szybkości śrubokręta z puszek półki semi-pro. Tam jednak ten napęd AF działa sprawniej.
    Łeee tam Ja ostatnio daję radę manualem i to przy 135mm

Cytat Zamieszczone przez kobe Zobacz posta
    ...Jesli przeszkadza Ci, że napisałem 'pstrykam na co dzień śluby' to niech będzie, że 'od niedawna pstrykam na ślubach' ...
    No wiesz, imho to zasadnicza różnica A poza tym uważam, że branie się za śluby powinno być poparte doświadczeniem na tyle dużym, że doskonale powinieneś wiedzieć czego Ci trzeba Majek ma rację - do kościoła 35, a 85 na plener - oczywiście na DX (choć na FX też może być )

Sorki za OT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Łeee tam Ja ostatnio daję radę manualem i to przy 135mm
    No nie wiem... Może Maja jest już na tyle duża i świadoma tego, co się wokół niej dzieje, że widząc aparat w Twoich rękach zatrzyma się na chwilę, żeby dać Ci te kilka sekund na ustawienie się. Ja, kurcze, nie mam metody, żeby Franka, dziada małego, chociaż na 2 sekundy przykuć w jednym miejscu. Kręci się toto, ciągle jest w ruchu. Czasem to mi ręce opadają... Uchwycenie dobrego kadru, takiego, żeby wszystko wskoczyło na swoje miejsce (światło, kadr, poza, mina itd) to jest normalnie ruletka... Ale siem nie zrażam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    No nie wiem... Może Maja jest już na tyle duża i świadoma tego, co się wokół niej dzieje, że widząc aparat w Twoich rękach zatrzyma się na chwilę, żeby dać Ci te kilka sekund na ustawienie się...
    ...marzenia...

Domyślnie

Ładne zdjęcia, najbardziej mi podchodzi bonus ale bez krosa :P
    Ostatnie też świetne choć szkoda rączek :P
    Ładne uzyskujesz kolory, Majek (poza bonussem ;] ).
    Nikon D80 + Nikkor 50 mm/1,8 + marzenia o kolejnych szkiełkach

Uprawnienia umieszczania postów