Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

bzdury piszecie (a propos jechania po nowych uzytkownikach)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Skoro tak myślisz to po co jesteś na tym forum (nie masz wielu postów, wrzuciłeś dwa razy zdjęcia i jakoś Cię nie zjechali)
    Co do zdjęcia autora postu, nie zgadzam się z przedmówcą, że takie zdjęcia muszą być zawsze robione od przodu, nie sądzę aby zabrakło Ci odwagi na zrobienie od przodu zdjęcia temu dziecku. Zdjęcie wraz z opisem sympatyczne, ale nie powala. Konwersja do bw średnia.
    Odwagi nie zabrakło , bo to moje dziecko.
    A co do konwersji (słuszna uwaga) zgadzam się , nie jest dobra.
    mquispe[FONT="Comic Sans MS"]

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b202 Zobacz posta
    Zawsze uważałem fotografowanie ludzi stojących/idących/siedzących tyłem za brak odwagi spojrzenia fotografowanemu w oczy podczas robienia zdjęcia. Wyczytałem to kiedyś w pouczającej książce o fotografii jeszcze analogowej chyba z 1966 (autora nie pamiętam jak znajdę kiedyś to dopiszę) i staram się tej zasady trzymać. Dlatego uważam zdjęcie za nie udane niestety choć mogło być fajne gdyby zniżyć perspektywę oraz jakby dziecko jechało w naszym kierunku.
    Zgadzam sie. Ja jeszcze na to cierpie ale moze z czasem przejdzie

Co do tekstow, ze liczba komentarzy jest wyznacznikiem do oceny zdjec- nie zgadzam sie. Kiedy ja dale pierwsze zdjecie nawet w miare pozytywna ocena byla. Potem dlugo negatywy, az ostatnio znow jakas pozytywna. Jakis czas juz obserwuje forum i widze, ze tak samo swierzym sie dostaje jak i starym wyjadaczom. Rowniez pochwaly dostaja i tacy z pierwszym postem. Regula jest jedynie taka, ze wielu dopiero z czasem nabiera jakichs umiejetnosci zbierajac kolejne ciegi za zle prace i stad ktos z 1000 postow, ktory zebral juz swe ciegi, wyciagnal wnioski, robi teraz lepsze zdjecia i ma lepsza ocene.

Ocenie zdjecie co by za bardzo nie bylo ot
    Na mnie nie wywyarlo zadnego szczegolnego wrazenia. Zgadzam sie, ze duuuzo by zyskalo gdyby dziewcze jechalo do fotografa, a nie od niego. Ewentualnie ten kadr plus taki z przodu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blase.g Zobacz posta
    Zgadzam sie. Ja jeszcze na to cierpie ale moze z czasem przejdzie

Co do tekstow, ze liczba komentarzy jest wyznacznikiem do oceny zdjec- nie zgadzam sie. Kiedy ja dale pierwsze zdjecie nawet w miare pozytywna ocena byla. Potem dlugo negatywy, az ostatnio znow jakas pozytywna. Jakis czas juz obserwuje forum i widze, ze tak samo swierzym sie dostaje jak i starym wyjadaczom. Rowniez pochwaly dostaja i tacy z pierwszym postem. Regula jest jedynie taka, ze wielu dopiero z czasem nabiera jakichs umiejetnosci zbierajac kolejne ciegi za zle prace i stad ktos z 1000 postow, ktory zebral juz swe ciegi, wyciagnal wnioski, robi teraz lepsze zdjecia i ma lepsza ocene.

Ocenie zdjecie co by za bardzo nie bylo ot
    Na mnie nie wywyarlo zadnego szczegolnego wrazenia. Zgadzam sie, ze duuuzo by zyskalo gdyby dziewcze jechalo do fotografa, a nie od niego. Ewentualnie ten kadr plus taki z przodu.
    jeden co pisze dobrze, tak jak mówisz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów