Szukaj
A na co ona tak się gniewa na tych zdjęciach?
Czy ona na pewno lubi być fotografowana?
Panie Stock. Bardzo fajny pomysl. Jak wiadomo pomysl to polowa sukcesu. Nastepne 25% za swiatlo, jeno te kadry mi troche nie podchodza.
Chodzi mi glownie o te skosy, 3 i 4 juz lepiej.
Ogolnie jednak plus.
Pozdrawiam
3. - wystający stanikbyła o tym rozmowa
Nie mówię o uśmiechaniu się od ucha do ucha. Mówię o minie jakby miała ochotę kogoś op...dniczyć, albo jakby słońce jej świeciło prosto w oczy.
Dlatego tylko dwójka mi się podoba. Trójka, a zwłaszcza czwórka, mi się po prostu nie podobają ze względu na minę. Jakby była zaskoczona, zła i nieprzygotowana.
Chociaż nawet na tej ładnej dwójce widać że oczy są mocno przymrużone bo światło jej bardzo przeszkadza. Widać że oczy mocno walczą z tym światłem.
P.S. A szramę na czole to jednak bym przystemplował. Wiem że to kwestia subiektywna, ale mówię co ja bym zrobił...
masz rację w kwestii światła - było dośc mocne i może miec to odzwierciedlenie w przymruzonych oczach. Co do szramy - zostajeMoim zdaniem dodaje smaczku - takiego małego
![]()
stock... ja jestem na nie...
stylizacja ok kolory ok ale czegos brakuje mi w tych zdjeciach i narazie nie potrafie sprecyzowac
moze dlatego ze pokazales backstage i zabrales magie.. nie wiem
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami