Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    swiatlo
    Gość

Domyślnie

A na co ona tak się gniewa na tych zdjęciach?
    Czy ona na pewno lubi być fotografowana?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    A na co ona tak się gniewa na tych zdjęciach?
    Czy ona na pewno lubi być fotografowana?
    Lubi. Nie gniewa się. Koncept na uśmiechniętą od ucha do ucha "afrykankę" odpadł nam w przedbiegach
    -----
    Mam fioła na skosy - staram się pilnować, ale uzależnienie to potężne i czasem nie mam na to wpływu Dzieki

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Lubi. Nie gniewa się. Koncept na uśmiechniętą od ucha do ucha "afrykankę" odpadł nam w przedbiegach
    Nie mówię o uśmiechaniu się od ucha do ucha. Mówię o minie jakby miała ochotę kogoś op...dniczyć, albo jakby słońce jej świeciło prosto w oczy.
    Dlatego tylko dwójka mi się podoba. Trójka, a zwłaszcza czwórka, mi się po prostu nie podobają ze względu na minę. Jakby była zaskoczona, zła i nieprzygotowana.
    Chociaż nawet na tej ładnej dwójce widać że oczy są mocno przymrużone bo światło jej bardzo przeszkadza. Widać że oczy mocno walczą z tym światłem.

P.S. A szramę na czole to jednak bym przystemplował. Wiem że to kwestia subiektywna, ale mówię co ja bym zrobił...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    -----
    Mam fioła na skosy - staram się pilnować, ale uzależnienie to potężne i czasem nie mam na to wpływu Dzieki
    He he, "afrykanka" nie może się uśmiechać, ale może mieć perfekcyjnie odwalony makijaż?
    Dobra, czepiam się.
    Za poprzednimi wypowiedziami - wszystko niby super, ale czegoś brakuje.... Chyba jest za czysto, za sterylnie... Aczkolwiek dwójeczka mi się podoba.
    Pozdrawiam
    Witek
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    He he, "afrykanka" nie może się uśmiechać, ale może mieć perfekcyjnie odwalony makijaż?
    Dobra, czepiam się.
    Witek
    Oczywiście, że może Bo nie chciałem uśmiechnietych zdjęć
    Zobaczymy, to moja pierwsza afrykanska sesja - pooglądam więcej fotek mariobigamisty i będe się bardziej wczuwał w afroklimaty :P

Uprawnienia umieszczania postów