A jak wypada ta torba w zestawieniu z Lowepro Stealth Reporter D300 AW /d400 ??
Szukaj
A jak wypada ta torba w zestawieniu z Lowepro Stealth Reporter D300 AW /d400 ??
===> D90 F80; Sabinka, Frotka i reszta gratów![]()
Co prawda nie mam tych najnowszych typów, ale nie przypominam sobie aby w jakiejkolwiek torbie Tamraca (a mam ich trzy, łącznie z tą starszą wersją Pro 8 ) była specjalna karta gwarancyjna. Tam były jakieś karteluszki, ale z informacją o 5-letniej czy dożywotniej gwarancji (zależy od sprzętu) z domysłem, że na podstawie paragonu lub faktury. Jednak mogę do jutra sprawdzić, bo może nie zwróciłem uwagi.
Ostatnio edytowane przez markB ; 03-06-2009 o 19:09
Ja ostatnio kupiłem system 6 i z papierków to tylko ta ulotka reklamowa + paragon. Rozumiem, że na jego podstawie jest gwarancja.
Sprawdziłem. Do każdej z toreb dołączona jest tylko podwójna kartka, a na jej ostatniej stronie są warunki gwarancji 5-letniej (po angielsku). Na podstawie paragonu lub faktury. Żadnego dodatkowego formularza z gwarancją nie było.
no mam tak samoJuż nabyłem torbę. Tyle w niej miejsca że tylko zachęca do kolejnych zakupów :P
===> D90 F80; Sabinka, Frotka i reszta gratów![]()
Czy ktorys z wlascicieli systemu 8 ma nikonowskiego 70-200 i bedzie mi w stanie powiedziec czy po wrzuceniu pionowo szkla do torby bedzie dalo sie zapiac klape i w miare komfortowo je tam nosic? Co prawda przymierzam sie do systemu 6, ale obie maja taka sama wysokosc.. stad pytanie tutaj.
Brakuje kilku cm wys. porownujac szklo i torbe.. Ale byc moze taki patent przejdzie?
Dajcie znac.
Dzieki
d700
Mam obie rzeczy i nowa 70-200 się nie mieści (a trochę krótsza od starej), aczkolwiek nie próbowałem zapinać klapy. Od razu zrezygnowałem, kiedy zobaczyłem ile obiektywu wystaje (mogę na jutro jeszcze raz spróbować dopiąć). Tu trzeba głębszej torby, np. nowego Tamraca Ultra Pro 11.
Skontaktuj się z nami