Szukaj
dla mnie bardzo fajnie. światło ciekawie zagrało w tym kadrze. może przydałoby się odrobinę jaśniej w cieniach
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
Kadr nie bardzo mi podchodzi ale światełko i kolory bomba![]()
Gdyby powyciągać pnie z cieni ale nie za mocno by mroczny klimat pozostał i dać to w kwadrat byłoby bardzo ciekawie. Obecnie w poziomie nie ma tak na prawdę gdzie oka zatrzymać.
Może być pięknie,ale trzeba trochę roboty włożyć....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
O kwadracie nie myślałem ale warto spróbować, co do cieni to celowo jeszcze przyciemniałem. Zamiar był taki jak trafnie zauważyłeś aby spotęgować mroczny klimat, może ciut za mocno ale zawsze można jeszcze...
Pozdrawiam i dziękuję za komentarze.
D80 + 18-200 VR+Marumi-fujiyama DHG
A jakby tam na dole była mgiełka....ale to tylko koncert życzeń. Ogólnie za poprzednikami
![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
generalnie fajny klimat![]()
Ja pierniczę, skręcam się z zazdrościUwielbiam dobrą fotografię lasu. I szczerze gratuluję.
PS
Dążąc do ideału; wyprostowałbym drzewa, przyciemnił na górze w środku - tak zamknął kadr od góry, uczynił go przytulniejszym. No i jeśli to negatyw to popracował, powyciągał odrobinę szczegółów w cieniach. Rudości i ciężkie zielenie w dwóch odmianach są bardzo dobre jedyne co bym poprawił to pogasił przypadkowe światełka, bliki. Ale mnie nie słuchaj bo ja to zboczony jestem.
Skontaktuj się z nami