Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Bukowy las

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Bukowy las

Co sądzicie?

1.

D80 + 18-200 VR+Marumi-fujiyama DHG

Domyślnie

dla mnie bardzo fajnie. światło ciekawie zagrało w tym kadrze. może przydałoby się odrobinę jaśniej w cieniach

Domyślnie

Kadr nie bardzo mi podchodzi ale światełko i kolory bomba
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

kulten
    Gość

Domyślnie

Gdyby powyciągać pnie z cieni ale nie za mocno by mroczny klimat pozostał i dać to w kwadrat byłoby bardzo ciekawie. Obecnie w poziomie nie ma tak na prawdę gdzie oka zatrzymać.

Domyślnie

Może być pięknie,ale trzeba trochę roboty włożyć....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Gdyby powyciągać pnie z cieni ale nie za mocno by mroczny klimat pozostał i dać to w kwadrat byłoby bardzo ciekawie. Obecnie w poziomie nie ma tak na prawdę gdzie oka zatrzymać.
    O kwadracie nie myślałem ale warto spróbować, co do cieni to celowo jeszcze przyciemniałem. Zamiar był taki jak trafnie zauważyłeś aby spotęgować mroczny klimat, może ciut za mocno ale zawsze można jeszcze...
    Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Może być pięknie,ale trzeba trochę roboty włożyć....

Pozdrawiam i dziękuję za komentarze.
    D80 + 18-200 VR+Marumi-fujiyama DHG

Domyślnie

A jakby tam na dole była mgiełka.... ale to tylko koncert życzeń. Ogólnie za poprzednikami
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

generalnie fajny klimat

Domyślnie

Ja pierniczę, skręcam się z zazdrości Uwielbiam dobrą fotografię lasu. I szczerze gratuluję.

PS
    Dążąc do ideału; wyprostowałbym drzewa, przyciemnił na górze w środku - tak zamknął kadr od góry, uczynił go przytulniejszym. No i jeśli to negatyw to popracował, powyciągał odrobinę szczegółów w cieniach. Rudości i ciężkie zielenie w dwóch odmianach są bardzo dobre jedyne co bym poprawił to pogasił przypadkowe światełka, bliki. Ale mnie nie słuchaj bo ja to zboczony jestem.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów