Szukaj
To z prawej rewelacyjne.
Na tym z lewej nie podobaja mi się ręce w kieszeniach i taka znudzona poza modelki. Chyba, że tak miało być![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
na lewy miała zagrać wyrachowaną biurwę, ale chyba kiepsko przekazuję idee![]()
![]()
U born unique don't die as a copy...
Jak dla mnie nieco zbyt zimne jeśli chodzi o tonację.
pozdrawiam
No to z lewej wyszło tak jakby było przypadkowe całkiem ... i tak jakoś płasko ... modelka jakby wklejona na tło. Za to prawe wyszło miodnie.
Dxxx i inne.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Pierwsze co się rzuca w oczy to na tej z prawej jakoś dziwnie wyglądają oczy... niedokładna obróbka? ale jako amator może się mylę. pozdrawiam
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
hmm ale to zdjęcie jest praktycznie nieobrabiane, poza lekkim wygładzeniem skóry i ogólnym podciągnieciem kolorów![]()
U born unique don't die as a copy...
Tak sobie tym razem. Zestawienie zdjęć nie jest korzystne, bo odcień twarzy jest różny. Biurwa w takiej bluzeczce? Nieeee, to nie bardzo wyszło. Tu mamy romantyczkę pełną gębą (no może, trochę z rezerwą). Jedynka fajna, naturalna, ale nie w konwencji studyjnej - świetnie sprawdziłaby się gdzieś w plenerze. Dwójka natomiast jakoś taka bezpłciowa dla mnie - ot pstryk, tyle że z "talerzem piekności". Pewnie bardziej się ktoś skupił na ustawieniu równo odbić świateł w oczach niż na mimice i przekazieChoć modelka śliczna.
Skontaktuj się z nami