Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: nat

Domyślnie to może tak ;)

U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

Krosimy? Zaraz będzie, że kolory nienaturalne Mocny niebieski zafarb, ale może trzeba tak zdecydowanie. Hmm... pomysle...
    20/1.8 | 105/2.8 | ...

Domyślnie

podoba mi sie kolorystyka, tonacja, swiatlo, spojrzenie modelki

nie lezy mi przedstawienie sylwetki... w tym sensie, ze brak szyi sprawia wrazenie, jakbys glowe wkleila do zdjecia...
    jakby ciut za ciasny kadr/za blisko jak na te ogniskowa... i troche tez prawe ramie konkuruje troche z twarza o uwage widza...

Domyślnie

Przede wszystkim nie podoba mi się jak bark wyszedł. Coś tam dziwnego się dzieje na granicach kolorów, jakieś ciemne plamy, krzywe, załamania. O całości jeszcze pomyślę... nie powala, ale czy udana... chyba w miarę, choć bez szału. Kontrast pomarańczowej ręki i różowawej twarzy (rękę możnaby trochę rozjaśnić pewnie). Nierównych blików się nie będę czepiał jakoś specjalnie, bo według mnie temu zdjęciu trochę brakuje by się czepiać aż takich drobiazgów Sama twarz ładnie, pozycja taka lekko zgarbiona wyszła... Ale ogólnie ładnie jest. Ładna modelka procentuje.

Domyślnie

Jak zrobiłeś bliki w oczach? Lampa ze światłem zwykłym w ringu czy flesze?
    Bardzo się podoba.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

zrobiŁAM bliki lampą - ringiem
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

Czy z ringiem i ładną modelką można skopać zdjęcie ??
    Mało czasu, mało talentu i trochę sprzętu.
    Czasami coś tu wpada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PoLaRoS Zobacz posta
    Czy z ringiem i ładną modelką można skopać zdjęcie ??
    Można - sfotografować jej stopy na przykład... albo skopać kadr, albo kolory, obróbkę..... Ach! To było pytanie retoryczne.... Nie zauważyłem, przepraszam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów