Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16
    Artur Jonik
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    t 4-nie podoba mi się taki podział twarzy, w tym przypadku - na nie.
    Tu sie nie zgodze. Ja uwielbiam symetrie. Hmmm, czy wyobrazal bys sobie inny, przy tym kadrze i pomysle.

Domyślnie

Ja tu nie widzę symetrii - zresztą byłoby to bardzo trudne w przypadku twarzy, która symetryczna prawie nigdy nie jest. Tak - wyobrażam sobie klingę zwróconą ostrzem do nas, a nie na płask - wtedy rozcięcie twarzy byloby minimalne i być może nie rzucałaby się w oczy jej asymetria. Albo można spróbować znaleźć rzeczywiście symetryczną twarz (uczesanie...), idealnie równo ją oświetlić - może wtedy by zagrało... tu mi nie gra i tyle. Zgadzać się obowiązku nie ma - to mój punkt widzenia

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Ja tu nie widzę symetrii - zresztą byłoby to bardzo trudne w przypadku twarzy, która symetryczna prawie nigdy nie jest. Tak - wyobrażam sobie klingę zwróconą ostrzem do nas, a nie na płask - wtedy rozcięcie twarzy byloby minimalne i być może nie rzucałaby się w oczy jej asymetria. Albo można spróbować znaleźć rzeczywiście symetryczną twarz (uczesanie...), idealnie równo ją oświetlić - może wtedy by zagrało... tu mi nie gra i tyle. Zgadzać się obowiązku nie ma - to mój punkt widzenia
    W sumie to nie pomyslalem o tym, a to nie glupi pomysl jest .

Domyślnie

Widać spore postępy Artku.
    Oby tak dalej...
    Pozdrawiam.
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Cytat Zamieszczone przez Burner Zobacz posta
    Widać spore postępy Artku.