1.
![]()
Szukaj
1.
![]()
blik po lewej na dole....
przycieta glowa... tak jakos nijako
i wlosy po lewej...
spojrzenie Agi... super swiatlo podoba sie
obrobka na tak...
zastanawiam sie kiedy zaprosisz na zdjecia z CLS'em
7-mego warsztaty u mnie
dobra fota
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
wiec czekam na telefon
dowolna pora dnia![]()
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Podobają mi się jako seria. Drażni odrobinę ta kropka w kąciku oka (dlatego, że tylko z jednej strony widać). Mogłeś też usunąć jakieś plamki z tła stempelkiem.
Dxxx i inne.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Bardzo fajnie wyszło ze względu na wentylator. I blik koniecznie ma zostać! 2 bez przycięć strasznie mi się podoba.
Mowa prawdopodobnie o zdjęciu nr 4 i jasnych kropkach na górze po prawej, oraz jednej po lewej. Rzeczywiście makijaż jednej powieki (rozumiem, że jakaś skaza), nieszczególny - ja bym wyretuszował.
Dla mnie trójka najlepsza. "Zwykłe" portrety też ładnie. Na 2. brak mi trochę ostrości na twarzy. 4-nie podoba mi się taki podział twarzy, w tym przypadku - na nie.
No i fotopolis.pl czy optyczne.pl powinni się u Ciebie szkolić w tym, jak wyłapywac bliki!
dla mnie na plus![]()
"Widzisz, Macieju, dziwny jest ten świat – trzeba naprawdę kogoś wielkiego w dupę kopnąć, żeby się los do ciebie uśmiechnął."
Skontaktuj się z nami