Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Khyhyy... Wiem, jak to jest z takimi żywiołami. Sam mam jednego takiego egzemplarza w domu.
    Kadr fajny, modelka fajna, sytuacja (zaskoczenie) fajna, ale coś mi z obróbką nie pasuje. Niby jest jaśniutka, radosna, optymistyczna, ale z drugiej strony jakoś tak płasko wyszło, mało kontrastowo.
    Do poucinanych rączek się nie przyczepiam (aczkolwiek zwracam uwagę), bo wiem, jak to jest. Człowiek się cieszy, jak się uda ostre zdjęcie zrobić takiemu cyklonowi małemu.

Domyślnie

Właśnie dlatego wrzuciłem to do działu z fotografią albumową Takiemu gagatkowi nie da się powiedzieć żeby zapozował Co do obróbki to kwestia gustu aczkolwiek biorę to pod uwagę co napisałeś
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Trochę poucinany kadr i obróbka jakaś taka płaska i mdła, ale do albumu, na pamiątkę, się nada.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Trochę poucinany kadr i obróbka jakaś taka płaska i mdła, ale do albumu, na pamiątkę, się nada.
    taki właśnie był zamiar
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    taki właśnie był zamiar
    Naprawdę?
    Jakoś nie wierzę w szczerość tych słów.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Poważnie. Zrobiłem małej albumik ze zdjęciami. jak tylko do mnie przyjeżdżała to robiłem jej parę fotek. Uzbierało się trochę to postanowiłem zrobić prezent. Co jakiś czas będę dorzucał fotki Siostra mi mówiła że mała jak wstaje to od razu chce oglądać album. W sumie średnio 10 razy dziennie Jak tak dalej pójdzie to będę musiał zrobić odbitki jeszcze raz
    !BLOG

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów