Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Paulina

Domyślnie Paulina

Witam,

Od ostatniego trochę poczytalem, pooglądalem - a czy coś to dało, to Wy oceńcie
    Ręce i pozy wszędzie podobne, z tego sobię zdaje sprawę, ale na razie boję się eksperymentować... Wszelkie uwagi, zwłaszcza co poprawić i na co zwrócić uwagę, mile widziane.

Pozddrawiam

Domyślnie

Będzie dobrze. Może jeszcze nie jest super, ale dobra droga.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Bonus - jestem na tak... Pozostałe kadry modelka ginie...

Domyślnie

Same kadry fajne, jednak coś Ci się ostrość gubi.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

mOSAd - dzięki, Twoja opinia bardzo się liczy dla mnie.
    NBA - thx ;]
    Adrian - bo to ostrzone manualnie na Sigmie 70-200 - mam na niej BF'a i mi perfidnie nie trafia... Mam jeszcze n50, ale ta ogniskowa strasznie mi nie leży.

Dzięki za komentarze - ponad 400 odsłon i tylko 3 posty... chyba nie lubią mnie w tym dziala : (

Pzdr

Oszczędny w słowach Awatar Ymanuel
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie

robisz Nikonem.. to Cię lubię ;] zatem ja napiszę.

1) najbardziej mi się podoba z dwóch powodów. Pierwszy że modelka, świadomie (co widać) z jakiegoś konkretnego powodu tam stoi (co ważne - JAK stoi: bokiem, jakby stała tam dłuższy czas i przypatruje się..) i czeka burząc tym samym "porządek" (i to drugi powód - sensowne tło) stworzony przez kolumny. Metafora: jest czymś nadzwyczajnym na drodze zwyczajności. W obróbce B/W (zwane również cz/b ) podoba mi się światło, również wykorzystane do wyeksponowania Pauliny.

2) jakkolwiek bardzo ładnie oświetlenie i kolory twarzy, to to zdjęcie przedstawia.. siedzącą osobę na schodach =]

3) choć znów niby harmonia dzięki kolumnom, to modelka stoi jakby chciała zdjęcie z kolumnami i czeka aż fotograf się przygotuje gdyby tam zamiast stać, ona szła w Twoim kierunku, lub w kierunku przejścia między kolumnami, i tylko głowę odwróciła - znów nabrałoby to jakby znaczenia

No i 4). Ładna obróbka zachodu słońca, ładna łąka, ale modelkę tam masz.. i jeśli ma być motywem głównym zdjęcia, to dlaczego? Jakby dwa światy..

Poniosło mnie ale mam nadzieje że to przynajmniej w jakimś stopniu konstruktywne będzie dla Ciebie.. łatwiej oceniać niż samemu zrobić... =]

Pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

wedlug mnie nic ciekawego, takie zwyczajne fotki

Domyślnie

Najbardziej mi się bonus podoba
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ymanuel Zobacz posta
    robisz Nikonem.. to Cię lubię ;] zatem ja napiszę.

1) najbardziej mi się podoba z dwóch powodów. Pierwszy że modelka, świadomie (co widać) z jakiegoś konkretnego powodu tam stoi (co ważne - JAK stoi: bokiem, jakby stała tam dłuższy czas i przypatruje się..) i czeka burząc tym samym "porządek" (i to drugi powód - sensowne tło) stworzony przez kolumny. Metafora: jest czymś nadzwyczajnym na drodze zwyczajności. W obróbce B/W (zwane również cz/b ) podoba mi się światło, również wykorzystane do wyeksponowania Pauliny.

2) jakkolwiek bardzo ładnie oświetlenie i kolory twarzy, to to zdjęcie przedstawia.. siedzącą osobę na schodach =]

3) choć znów niby harmonia dzięki kolumnom, to modelka stoi jakby chciała zdjęcie z kolumnami i czeka aż fotograf się przygotuje gdyby tam zamiast stać, ona szła w Twoim kierunku, lub w kierunku przejścia między kolumnami, i tylko głowę odwróciła - znów nabrałoby to jakby znaczenia

No i 4). Ładna obróbka zachodu słońca, ładna łąka, ale modelkę tam masz.. i jeśli ma być motywem głównym zdjęcia, to dlaczego? Jakby dwa światy..

Poniosło mnie ale mam nadzieje że to przynajmniej w jakimś stopniu konstruktywne będzie dla Ciebie.. łatwiej oceniać niż samemu zrobić... =]

Pozdrawiam serdecznie
    Dzięki też najbardziej "lubie" Jedynkę. No i świadom jestem wielu z tych mankamentów jakie podajesz... ale dopiero po sesji najczęściej. Wrzucam mimo wszystko, ponieważ liczę na jakieś komentarze (zwłaszcza jak Twój) które pomogą mi na raz następny. Bez tego ciężko się samemu wszystkiego nauczyć... przynajmniej mi.

Dzięki raz jeszcze i również pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez emsolo Zobacz posta
    takie zwyczajne fotki
    Zgadza się.

Uprawnienia umieszczania postów