Szukaj
Chyba chciałaś powiedzieć "(...)bo to co mówisz to moim zdaniem bzdury!!!" ?
Tak czy inaczej masz prawo do takiej opinii, z którą ja jednak się całkowicie nie zgadzam. Niestety w zbyt wielu przypadkach "inwencji przedstawionych prac na forum" trudno mi się doszukać. Nie wiem czy ograniczasz się tylko do tego forum czy nie - ja nie, zatem widzę to dość wyraźnie.
Grzegorka, Twoim życzeniem było „Jak dla mnie koniec tematu...” , ale niestety Twój przyjaciel Nemeth tego nie uszanował pisząc:
dlatego muszę coś rzec: Nemeth chyba nie rozumiesz zwrotu „a kysz”, jest związane z odczynianiem złych uroków i nic nie ma wspólnego z Twoim wrzuconym słowem (…) (na marginesie nie lubię przekleństw). A INNE zdjęcia mogą podobać się mniej lub bardziej, tak jak analogicznie te ZWYCZAJNE, z różnicą, że te INNE pokazuje garstka i dlatego czasami trudniej je ocenić.
Grzegorka napisałaś :” ....hehehe no taaa... jeśli nie jest to żubr, jeleń, ptak, wiewiórka z Łazienek czy krzaczory to nie jest to przyroda. Kwiaty sztuczne nie były, no ale ok...”, ale zwróć uwagę, że kwiaty w wazonie to martwa natura, a „korzonki” Twoich kwiatków zapewne nie miały już styczności z ziemią. Dlatego napisałam, że nie pasują do tego działu, że są inne. Ale zdjęcia naprawdę są prześliczne, szkoda by było je przepuścić bez echa, i dlatego wypowiedziałam się na Twoim wątku, chociaż mogłam sobie darować za Twój bardzo niemiły komentarz na moim z nielicznych wątków, ale nie miałam sumienia (chociaż taki idiom, ale właśnie miałam sumienie).![]()
I zapomniałam dodać, żeby wszyscy zrozumieli o co mi chodzi „a kysz”, jest związane z odczynianiem złych uroków, a konkretnie przepędzeniem "czarnej" wizji, że INNE zdjęcia nie mają szansy na forum.
piękne zdjęcia, piękne.
Masz pamięć... zadałam sobie trud znalezienia jedynego mojego wpisu w Twoim wątku sprzed niemal pół roku. Napisałam w nim TYLKO o Twoim zdjęciu, które po prostu mi się nie podobało i napisałam dlaczego, ale nie robiłam osobistych wycieczek do kogokolwiek (tak jak Ty w moim do Nemetha) i spytałam o to czego nie zrozumiałam. Miło mi było przeczytać pierwsze zdanie Twojego wpisu. Miło byłoby mi również jakbyś napisała "nie podoba mi się bo... schrzaniłaś to i to i tamto...". Lubię szczerość. Po prostu...
Twoje słowa : "Miło byłoby mi również jakbyś napisała "nie podoba mi się bo... schrzaniłaś to i to i tamto...".
No niestety zawiedziesz się na mnie, bo nie mogę tak odpisać. Zdjęciom w tym wątku nie mam nic do zarzucenia (są prześliczne-jedynka górą! może na dwójce kwiatuszek bym wyostrzyła).
też uważam, że każdy powinien szukać swoich rozwiązań i fotografować to, co lubi najbardziej. Najlepsze zdjęcia powstają, kiedy powodowane są pasją, kiedy nikt nie zmusza nas do ich wykonywaniaMnie te "badylki" się podobają
P.S. A Jurek faktycznie robi nam sie romantyczny![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Skontaktuj się z nami