Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Mięciutko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asha Zobacz posta
    Pierwsze co mi przyszło na myśl to minimalistyczna elegancja. Widzę to na ścianie jakiejś wytwornej restauracji

pozdrawiam
    Jak znasz jakąś chętną wytworną restaurację to daj znać
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    (...)
    P.S. Nemeth - a kysz!!! Nie mąć jej w głowie, bo to co mówisz to bzdury!!! Wielu forumowiczom podoba się inwencja przedstawionych prac na forum i przy okazji się z tego uczą i jak są ciekawe sami z tego korzystają.
    Chyba chciałaś powiedzieć "(...)bo to co mówisz to moim zdaniem bzdury!!!" ?
    Tak czy inaczej masz prawo do takiej opinii, z którą ja jednak się całkowicie nie zgadzam. Niestety w zbyt wielu przypadkach "inwencji przedstawionych prac na forum" trudno mi się doszukać. Nie wiem czy ograniczasz się tylko do tego forum czy nie - ja nie, zatem widzę to dość wyraźnie.

Domyślnie

Grzegorka, Twoim życzeniem było „Jak dla mnie koniec tematu...” , ale niestety Twój przyjaciel Nemeth tego nie uszanował pisząc:

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Chyba chciałaś powiedzieć "(...)bo to co mówisz to moim zdaniem bzdury!!!" ?
    Tak czy inaczej masz prawo do takiej opinii, z którą ja jednak się całkowicie nie zgadzam. Niestety w zbyt wielu przypadkach "inwencji przedstawionych prac na forum" trudno mi się doszukać. Nie wiem czy ograniczasz się tylko do tego forum czy nie - ja nie, zatem widzę to dość wyraźnie.
    dlatego muszę coś rzec: Nemeth chyba nie rozumiesz zwrotu „a kysz”, jest związane z odczynianiem złych uroków i nic nie ma wspólnego z Twoim wrzuconym słowem (…) (na marginesie nie lubię przekleństw). A INNE zdjęcia mogą podobać się mniej lub bardziej, tak jak analogicznie te ZWYCZAJNE, z różnicą, że te INNE pokazuje garstka i dlatego czasami trudniej je ocenić.

Grzegorka napisałaś :” ....hehehe no taaa... jeśli nie jest to żubr, jeleń, ptak, wiewiórka z Łazienek czy krzaczory to nie jest to przyroda. Kwiaty sztuczne nie były, no ale ok...”, ale zwróć uwagę, że kwiaty w wazonie to martwa natura, a „korzonki” Twoich kwiatków zapewne nie miały już styczności z ziemią. Dlatego napisałam, że nie pasują do tego działu, że są inne. Ale zdjęcia naprawdę są prześliczne, szkoda by było je przepuścić bez echa, i dlatego wypowiedziałam się na Twoim wątku, chociaż mogłam sobie darować za Twój bardzo niemiły komentarz na moim z nielicznych wątków, ale nie miałam sumienia (chociaż taki idiom, ale właśnie miałam sumienie).

Domyślnie

I zapomniałam dodać, żeby wszyscy zrozumieli o co mi chodzi „a kysz”, jest związane z odczynianiem złych uroków, a konkretnie przepędzeniem "czarnej" wizji, że INNE zdjęcia nie mają szansy na forum.

Domyślnie

(...)
    dlatego muszę coś rzec: Nemeth chyba nie rozumiesz zwrotu „a kysz”, jest związane z odczynianiem złych uroków i nic nie ma wspólnego z Twoim wrzuconym słowem (…) (na marginesie nie lubię przekleństw). (...)
    Chyba nie rozumiesz po co daje się w cytacie ---> "(...)"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Chyba nie rozumiesz po co daje się w cytacie ---> "(...)"
    No to wybacz, widocznie źle to odczytałam

Domyślnie

(...) dlatego wypowiedziałam się na Twoim wątku, chociaż mogłam sobie darować za Twój bardzo niemiły komentarz na moim z nielicznych wątków, ale nie miałam sumienia (chociaż taki idiom, ale właśnie miałam sumienie).
    Masz pamięć... zadałam sobie trud znalezienia jedynego mojego wpisu w Twoim wątku sprzed niemal pół roku. Napisałam w nim TYLKO o Twoim zdjęciu, które po prostu mi się nie podobało i napisałam dlaczego, ale nie robiłam osobistych wycieczek do kogokolwiek (tak jak Ty w moim do Nemetha) i spytałam o to czego nie zrozumiałam. Miło mi było przeczytać pierwsze zdanie Twojego wpisu. Miło byłoby mi również jakbyś napisała "nie podoba mi się bo... schrzaniłaś to i to i tamto...". Lubię szczerość. Po prostu...
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Twoje słowa : "Miło byłoby mi również jakbyś napisała "nie podoba mi się bo... schrzaniłaś to i to i tamto...".
    No niestety zawiedziesz się na mnie, bo nie mogę tak odpisać. Zdjęciom w tym wątku nie mam nic do zarzucenia (są prześliczne-jedynka górą! może na dwójce kwiatuszek bym wyostrzyła).

Domyślnie

też uważam, że każdy powinien szukać swoich rozwiązań i fotografować to, co lubi najbardziej. Najlepsze zdjęcia powstają, kiedy powodowane są pasją, kiedy nikt nie zmusza nas do ich wykonywania Mnie te "badylki" się podobają

P.S. A Jurek faktycznie robi nam sie romantyczny
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów