Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Mięciutko

Domyślnie Mięciutko

Tym razem kolor

1.

2.

3.

4.

Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Bardzo ładne 1 i 4.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dzięki za opinię
    Ostatnio chyba nie trafiam w gusta forumowiczów, co odzwierciedla się w ilości komentów pod moimi wątkami. Ciężko wywołać płomienne emocje kawałkiem badyla. A zresztą... czym ja się przejmuję... Widocznie tylko ja nie lubię oczywistości i wolę mniej standardowe podejście
    Pozdrawiam - Aga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka Zobacz posta
    Dzięki za opinię
    Ostatnio chyba nie trafiam w gusta forumowiczów, co odzwierciedla się w ilości komentów pod moimi wątkami. Ciężko wywołać płomienne emocje kawałkiem badyla. A zresztą... czym ja się przejmuję... Widocznie tylko ja nie lubię oczywistości i wolę mniej standardowe podejście
    Po prostu idziesz dalej niż wyznaczają to ogólnie przyjęte na forum standardy 'estetyczne'. Można albo stać w miejscu i czytać pęczniejąc z samozadowolenia płomienne wpisy albo kroczyć własnymi ścieżkami rozwijając się. Robisz coś nowego - mnie te zdjęcia obiektywnie mówiąc podobają się.

Domyślnie

Jedyneczka prześliczna i najbardziej pasuje do tytułu. Na marginesie - nie wydaje mi się, żeby te zdjęcia nie trafiały do odbiorcy, może chodzi o to, że nie pasują do działu "Przyroda" (są inne). Ale to jest tylko moje zdanie.

P.S. Nemeth - a kysz!!! Nie mąć jej w głowie, bo to co mówisz to bzdury!!! Wielu forumowiczom podoba się inwencja przedstawionych prac na forum i przy okazji się z tego uczą i jak są ciekawe sami z tego korzystają.

Domyślnie

Cała seria bardzo udana , trudno wybrać najlepsze . Grzegorka , rób swoje i tyle ,trzymam kciuki .Też zacząłem robić "badyle",ale na forum nie pokarze , bo już zaczęli pisać że się robię romantyczny .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Jedyneczka prześliczna i najbardziej pasuje do tytułu. Na marginesie - nie wydaje mi się, żeby te zdjęcia nie trafiały do odbiorcy, może chodzi o to, że nie pasują do działu "Przyroda" (są inne). Ale to jest tylko moje zdanie.

P.S. Nemeth - a kysz!!! Nie mąć jej w głowie, bo to co mówisz to bzdury!!! Wielu forumowiczom podoba się inwencja przedstawionych prac na forum i przy okazji się z tego uczą i jak są ciekawe sami z tego korzystają.
    Po pierwsze dziękuję za komplement... A poza tym...
    ....hehehe no taaa... jeśli nie jest to żubr, jeleń, ptak, wiewiórka z Łazienek czy krzaczory to nie jest to przyroda. Kwiaty sztuczne nie były, no ale ok...
    Co do P.S. to pozwól, że w moich wątkach ja będę decydowała kto "mąci" mi w głowie a kto nie, tym bardziej, jeśli jest to mój przyjaciel... I ciut za duża jestem, by potrzebować rady kogo mam słuchać, a kogo nie. Jak dla mnie koniec tematu...
    Pozdrawiam - Aga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Cała seria bardzo udana , trudno wybrać najlepsze . Grzegorka , rób swoje i tyle ,trzymam kciuki .Też zacząłem robić "badyle",ale na forum nie pokarze , bo już zaczęli pisać że się robię romantyczny .
    Pokazuj pokazuj, odkryj swoją ciemną tfu... romantyczną stronę mocy
    Pozdrawiam - Aga

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Pięknie oddanej kolorki..

Domyślnie

Pierwsze co mi przyszło na myśl to minimalistyczna elegancja. Widzę to na ścianie jakiejś wytwornej restauracji

pozdrawiam
    Im gorsze zdjęcie tym więcej sfrustrowanych trolli.

www.photorganic.blogspot.com

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów