Szukaj
Dzięki za opinię![]()
Ostatnio chyba nie trafiam w gusta forumowiczów, co odzwierciedla się w ilości komentów pod moimi wątkami. Ciężko wywołać płomienne emocje kawałkiem badyla. A zresztą... czym ja się przejmuję... Widocznie tylko ja nie lubię oczywistości i wolę mniej standardowe podejście![]()
Po prostu idziesz dalej niż wyznaczają to ogólnie przyjęte na forum standardy 'estetyczne'. Można albo stać w miejscu i czytać pęczniejąc z samozadowolenia płomienne wpisy albo kroczyć własnymi ścieżkami rozwijając się. Robisz coś nowego - mnie te zdjęcia obiektywnie mówiąc podobają się.
Jedyneczka prześliczna i najbardziej pasuje do tytułu. Na marginesie - nie wydaje mi się, żeby te zdjęcia nie trafiały do odbiorcy, może chodzi o to, że nie pasują do działu "Przyroda" (są inne). Ale to jest tylko moje zdanie.
P.S. Nemeth - a kysz!!! Nie mąć jej w głowie, bo to co mówisz to bzdury!!! Wielu forumowiczom podoba się inwencja przedstawionych prac na forum i przy okazji się z tego uczą i jak są ciekawe sami z tego korzystają.
Cała seria bardzo udana, trudno wybrać najlepsze . Grzegorka , rób swoje i tyle ,trzymam kciuki
.Też zacząłem robić "badyle",ale na forum nie pokarze , bo już zaczęli pisać że się robię romantyczny
.
Po pierwsze dziękuję za komplement... A poza tym...
....hehehe no taaa... jeśli nie jest to żubr, jeleń, ptak, wiewiórka z Łazienek czy krzaczory to nie jest to przyroda. Kwiaty sztuczne nie były, no ale ok...
Co do P.S. to pozwól, że w moich wątkach ja będę decydowała kto "mąci" mi w głowie a kto nie, tym bardziej, jeśli jest to mój przyjaciel... I ciut za duża jestem, by potrzebować rady kogo mam słuchać, a kogo nie. Jak dla mnie koniec tematu...
Pięknie oddanej kolorki..
Pierwsze co mi przyszło na myśl to minimalistyczna elegancja. Widzę to na ścianie jakiejś wytwornej restauracji
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami