Bardzo przyjemniutki widoczek, ... i równie przyjemnie
się go ogląda.
Szukaj
Bardzo przyjemniutki widoczek, ... i równie przyjemnie
się go ogląda.
Pozdro. Wojtek
z ust mi to wyjałeś - bez GO, byłby ten obrazek nudny i w chwili naciskania spustu był taki zamysł zrobić te fotkę inaczej, tak aby to co tam widziałem czyli taki sielankowy widoczek jakoś zapisać - tak, aby tę atmosfrę zatrzymać,
mozna wyostrzyć wszystko na żyletkę - ale wówczas zniknie klimat![]()
Fantastyczna kolejna fotka. Zazdroszczę czasu i miejsc ...
Pozdrawiam
NIKON
dziekuje za odwiedziny i komentarze![]()
Podobają mi się bardzo Twoje zdjęcia z tego cyklu "GO". Fajnie prowadzisz nam oczy po swoich pracach![]()
Wszystko fajnie, zgadzam się w 100%.
Jednak zamysł się do końca nie udał, bo jak wspomniał wcześniej grudzinsky AF ci przestrzelił.
No chyba, że sobie zaplanowałeś punkt ostrości na jeziorze, za trawami.
Tylko, jeżeli tak, to dlaczego tak mocno wyostrzyłeś to zdjęcie?
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
nic nie jest przestrzelone, słusznie sie domyslasz ze pomiar ostrosci jest wzięty z jeziora, a dokładnie tuz przy pierwszj trzcinie z tafli wody (to zresztą nie pierwsze moje zdjecie ostatnio, gdzie GO jest tak przezemnie eksponowana) bo znajac juz dosc dobrze 70-200mm wiem co robi przy F-4 chciałem miec tę kepę trawy po prawej w lekkiej nieostrosci, ta strefa weszła lekko na drzewo ale ja nie widze w tym nic złego
mnie zastanawia inna sprawa, bo juz wielokrotnie mowiło sie na tym forum o gustach i doskonale rozumiem że są różne - ktos mi pisze harb ta fotka mi nie lezy, nie pasuje, nie jest w moim stylu nie mam naprawdę nic przeciw - nie rozumiem natomiast komentarzy własnie w takim stylu - przestrzeliłes AF, ktos wie lepiej co Autor chciał pokazac lub miał na myśli - tym bardziej że wczesniej jest moje wyjaśnienie w którym piszę dlaczego w taki a nie inny sposób to zdjecie zostało zrobione ---- więc o co chodzi ?????
gdyby tak było to jestem na tyle swiadom, ze ta fotka na forum by sie nie pojawiła
natomiast z Grudzinskym mam dziwny kontakt, jest zawsze w moim wątku gdy można coś fotce przypiąć, natomiast nie ma go nigdy gdy fotkę się powszechnie chwali - ale to stara historia nazwijmy to tak, róznimy się trochę poglądami.....![]()
pozdrawiam![]()
Cóż, jak zawsze na wysokim poziomie ,
jest w tym to coś i to jest właśnie to o co chodziło harbowi.
Pzdr, Andrzej
Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .
Skontaktuj się z nami