Szukaj
Cała prezentacja mnie się podobaw kolejności... a tam, poprostu ładnie. Nawet fotka bez robala jest bardzo fajna. Przyszedl czas na tzw światło zastane.. a jesli nie, to przynajmniej ładnie połączone
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
2 super a pszczółka jakaś taka niedożywiona![]()
Dla mnie 1 i 3 .
1 za dobre światełko z lampy , bardzo ładnie rozłożone , dość subtelnie bez zbytniej agresywności palnika .
3 za kolor i głębię![]()
Pozdrawiam Artur Moja galeria
3 była by miodzio jak by z innej perspektywy zfocić , tak by ten pręcik bardziej się wyróżniał , reszta ok
Dzięki za uwagi.
Albo leń ze mnie (jak to się ładnie mówi - brakuje mi czasu), albo jestem "dupa, nie konspirator"
, bo przy samym zastanym jakoś niespecjalnie udaje mi się cokolwiek płochliwego ustrzelić. Poza tym sporo dodatkowych gadżetów trzeba za sobą targać. No, ale z drugiej strony lampę można w domu zostawić.
Ale, żeby nie było, oczywiście warto to robić, bo foty kolegów bez "błyskaczy" zachwycają.
Co do lampy, to mam jeszcze kilka pomysłów na dodatkowe rozproszenie światła, ewentualnie subtelne doświetlenie miejsc, które z reguły giną w mroku. Czyli na razie bez flesza jak bez ręki.Raczej próbuję, aby światło było "przynajmniej ładnie połączone".
(...\/...)
Potencjał jest, to widać na 1 .Jesteś na dobrej drodze , jeszcze troszkę karton przygasić i będzie super
.Łączyć umiesz to widać na 2
.Także jest dobrze
.Troszkę jeszcze dopracować technikę i będzie git , ani się obejrzysz jak lampę ściągniesz ze sanek body , bo za dużo światełka będziesz miał przy iso 200 i -3 ev na lampie .
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Skontaktuj się z nami