Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Z lasu...

Domyślnie Z lasu...

Trzy ujęcia zrobione w krótkich przerwach między oganianiem się przed chmarami komarzyc. Niedzielny spacer z rodziną po lesie, to nie był dobry pomysł...

1. Opancerzony

2. Bidulka

3. Robal spylił...
    (...\/...)

Domyślnie

Cała prezentacja mnie się podoba w kolejności... a tam, poprostu ładnie. Nawet fotka bez robala jest bardzo fajna. Przyszedl czas na tzw światło zastane.. a jesli nie, to przynajmniej ładnie połączone

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

2 super a pszczółka jakaś taka niedożywiona
    Fuji X-A1|słoiki i inne graty
    Moja Galeria | Mój Blog

Oszczędny w słowach Awatar Doogie
    Miasto
    Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

bo to bezdomna pszczólka

Domyślnie

Pancernik jest the best..!
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Będę tradycjonalistą... 1 i 2

3 super pastelowa, ale aż się prosi o troszkę większą GO.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Dla mnie 1 i 3 .
    1 za dobre światełko z lampy , bardzo ładnie rozłożone , dość subtelnie bez zbytniej agresywności palnika .
    3 za kolor i głębię
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

3 była by miodzio jak by z innej perspektywy zfocić , tak by ten pręcik bardziej się wyróżniał , reszta ok

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Dzięki za uwagi.

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Przyszedl czas na tzw światło zastane.. a jesli nie, to przynajmniej ładnie połączone
    .
    Albo leń ze mnie (jak to się ładnie mówi - brakuje mi czasu ), albo jestem "dupa, nie konspirator", bo przy samym zastanym jakoś niespecjalnie udaje mi się cokolwiek płochliwego ustrzelić. Poza tym sporo dodatkowych gadżetów trzeba za sobą targać. No, ale z drugiej strony lampę można w domu zostawić. Ale, żeby nie było, oczywiście warto to robić, bo foty kolegów bez "błyskaczy" zachwycają.

Co do lampy, to mam jeszcze kilka pomysłów na dodatkowe rozproszenie światła, ewentualnie subtelne doświetlenie miejsc, które z reguły giną w mroku. Czyli na razie bez flesza jak bez ręki. Raczej próbuję, aby światło było "przynajmniej ładnie połączone".
    (...\/...)

Domyślnie

Potencjał jest , to widać na 1 .Jesteś na dobrej drodze , jeszcze troszkę karton przygasić i będzie super .Łączyć umiesz to widać na 2 .Także jest dobrze .Troszkę jeszcze dopracować technikę i będzie git , ani się obejrzysz jak lampę ściągniesz ze sanek body , bo za dużo światełka będziesz miał przy iso 200 i -3 ev na lampie .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów