Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Ocena plecaka Case Logic PSL66

Miałem torbę SRLC3 stwierdziłem, że jest za mała i została sprzedana. Teraz szukam plecaka natknąłem się na ten, który podałem w tytule CaseLogic PSL66. Piszę ten post, aby prosić o porady i ocene ogólną tego plecaka. Ogółem mam na to 250zł plecak może być używany. Jeśli chcecie możecie coś doradzić(tzn inny model), ale przeglądając wszystko jakoś ten przypadł mi do gustu. Problem w tym, że w mojej okolicy nie mam możliwości przymierzenia i dokładnego przejrzenia. Ten post piszę po to żeby osoby, które miały ten plecak napisały swoją opinię na temat ceny, budowy, funkcjonalności, jakości wykonania i innych aspektów ważnych dla odpowiedniego przenoszenia i zabezpieczenia sprzętu, który jest dla nas wszystkich bardzo ważny.
    Nikon D700+nikkor 35/1.8+SB-900 Lowepro Stealth Reporter D650AW

Domyślnie

Bardzo proszę o jak najszybszą pomoc

Domyślnie

Za tę cenę to lepiej kup Lowepro Minitrekkera AW
    The name of the game is to fill the frame.

Domyślnie

Fajny plecak, ale nie odpowiada mi to, że muszę otworzyć całą klapę żeby wyjąć aparat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bazej Zobacz posta
    Fajny plecak, ale nie odpowiada mi to, że muszę otworzyć całą klapę żeby wyjąć aparat
    Pewnie złodziejom też to nie leży. Może Kata 3N1-10?

Domyślnie

troszkę za mały jednak przejrzałem jeszcze trochę ofert i chyba zdecyduję się na Slingshot 300AW

Domyślnie

Skoro poszukujesz Slingshot 300AW to może zobacz na naszej giełdzie: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=98668
    Pozdrawiam
    N D90 | N18-105/3.5-5.6VR | N50/1.8 | Metz 48 AF-1 CLS | Benro A500EX + BH-1 | 2xHoya | NaneuPro Alpha upolowane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bazej Zobacz posta
    troszkę za mały jednak przejrzałem jeszcze trochę ofert i chyba zdecyduję się na Slingshot 300AW
    No to chyba największy model z tej serii. Ma tylko jedną szelkę, lepiej przymierz przed zanim kupisz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zakwas Zobacz posta
    No to chyba największy model z tej serii.
    Z Slingshot` ow jest jeszcze model wyższy 350AW. Ma dodatkowo komorę na laptopa i zaporową cenę.
    N D90 | N18-105/3.5-5.6VR | N50/1.8 | Metz 48 AF-1 CLS | Benro A500EX + BH-1 | 2xHoya | NaneuPro Alpha upolowane

Domyślnie

Pisząc troszkę za mały pisałem o tej Kacie bo fakt jest duży, ale na sprzęt jest trochę mało miejsca, a wie ktoś może czy ma uchwyt na statyw? Biorąc pod uwagę te dwa plecaki który lepiej wybrać?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów