Close

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 72

Wątek: Wybór

Domyślnie

Jak przeglądam tam sobie sklepy - d80 - Body jest droższe niż z Kitem :/.. chciałam kupić samo body z nadzieją na to, że potem za cenę Kitu (+ dopłata) kupię sobie Nikkora 18-70.. a tu lipa, Body droższe bez jak z obiektywem..

Opłaca się kupić z Kitem i go sprzedać, są chętni na takie obiektywy?

Gaduła Awatar SlaWasII
    Miasto
    malownicza wieś Słocina, co to już jej ni ma...
    Wpisów
    37

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ogonowa Zobacz posta
    Jak przeglądam tam sobie sklepy - d80 - Body jest droższe niż z Kitem :/.. chciałam kupić samo body z nadzieją na to, że potem za cenę Kitu (+ dopłata) kupię sobie Nikkora 18-70.. a tu lipa, Body droższe bez jak z obiektywem..

Opłaca się kupić z Kitem i go sprzedać, są chętni na takie obiektywy?
    Skoro kit obniża cenę body, to jak ma się nie opłacać?!
    2550 za nowe D80 z kitem czy bez - taniej już chyba nie będzie.
    Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia... Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8

Domyślnie

a sumując wszystko to czy opłaca sie nikon d50 za 700zł + kit ?? ma przebieg 22tys zdjęć . odkleja się mu guma

Domyślnie

Cena jest do przyjecia.Sam obiektyw to jakieś 250pln więc ....można się skusić.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

SlaWasII, napisałam, że: Body jest droższe jak Body+Kit, więc chyba nie opłaca mi się kupować samego Body, nie :/? Chciałam zrobić tak - kupić body i dokupić inny obiektyw lub body+kit, sprzedać kit i kupić inny i nie wiem co się bardziej opyla ;P.

Gaduła Awatar SlaWasII
    Miasto
    Wpisów
    37

Domyślnie

O3wiście!
    Kupujesz body + kit. I kita sprzedajesz. Ja bym go jednak zostawił, na jakieś gorsze warunki - imprezy, ogniska...
    3mam kciuki, bo z tą dostępnością w sklepach, to na dzień dzisiejszy jakiś kit...
    Ostatnio edytowane przez SlaWasII ; 06-05-2009 o 21:34
    Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia... Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8

Domyślnie

W tym sklepie co pokazałeś, jest dostępny, przecież :P. Tylko, że w sklepie w mieście, nie internetowym i tak zamierzam kupić .

Gaduła Awatar SlaWasII
    Miasto
    Wpisów
    37

Domyślnie

Faktycznie! W Opolu jest jeszcze w dwóch sklepach, ale:

Pamiętaj:
    • może się okazać, że produkt zostanie sprzedany zanim dotrzesz do wybranego sklepu
    • może się okazać, że produkt pochodzi z ekspozycji sklepowej.

W Rzeszowie już nie ma.
    Ostatnio edytowane przez SlaWasII ; 07-05-2009 o 17:41

Domyślnie

SlaWasII, ale da się tak zrobić, że zamawiasz u nich na stronie i oni przesyłają to do sklepu/sklep zamawia. Koleżanka kupowała tak telewizor.

Domyślnie

a możecie mi polecic jakies przysłony , które będą mi niezbędne . bardzo prosze

i jaki tulipan do obiektywu kitowego nikon d50?? prosze o pomoc
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 08-05-2009 o 08:55

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów