Close

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: Wybór

Smile Wybór

Witam jestem początkujący i chciałbym sobie kupić jakąś lustrzankę i prosiłbym o radę jaką . Myslałem nad nikonem d50 i nie wiem czy to dobry wybór na początek. jestem otwarty na propozycję . Cena jaką mogę wydać to ok. 800zł.

Domyślnie

Tak to tylko www.wrozka.org, bo jak na Forum to zbyt mało danych aby cokolwiek doradzic.
    Pozdrawiam - Jacek
    www.fotojaw.com

Domyślnie

to malo, d50 to dosc stara puszka, a pamietaj ze jeszcze obiektyw jakis, a slaby obiektyw ze slabym body robi gorsze foty niz sam zaawansowany kompakt, no Fuji

Domyślnie

800zl to malutko...za taka kase nie wiem czy kupisz cokolwiek. Moze uzywane D40 +18-55...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

ale d40 jest zła a za 800 d50 kupie (chyba)

Domyślnie

Za 800, to najlepiej analoga, albo dobrego kompakta.
    Piotr

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

Kup sobie hybrydę, najlepiej coś z Fuji, na pewno będziesz zadowolony.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez patrykolczyk Zobacz posta
    ale d40 jest zła a za 800 d50 kupie (chyba)
    Zła to powinna być Twoja nauczycielka z Polskiego że tak chaotycznie piszesz. Ja bym na Twoim miejscu dozbierał trochę kasy i kupił np D40 z 35 1.8.

Domyślnie

Fuji s9600, 2x4 aku GP Recyko, ładowarka do tego, Torba Apollo, instrukcja książka PL, kabelki i jak się dogadamy to dorzucę statyw. Sprzęt o przrebiegu na dzień dzsiejszy 5670 zdjęć, do października na gwarancji (wszystko z polskiej dystrybucji)

Oczywiście karta 2GB Kingston w zestawie

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów