Witam jestem początkujący i chciałbym sobie kupić jakąś lustrzankę i prosiłbym o radę jaką . Myslałem nad nikonem d50 i nie wiem czy to dobry wybór na początek. jestem otwarty na propozycję . Cena jaką mogę wydać to ok. 800zł.
Szukaj
Witam jestem początkujący i chciałbym sobie kupić jakąś lustrzankę i prosiłbym o radę jaką . Myslałem nad nikonem d50 i nie wiem czy to dobry wybór na początek. jestem otwarty na propozycję . Cena jaką mogę wydać to ok. 800zł.
Tak to tylko www.wrozka.org, bo jak na Forum to zbyt mało danych aby cokolwiek doradzic.
Pozdrawiam - Jacek
www.fotojaw.com
to malo, d50 to dosc stara puszka, a pamietaj ze jeszcze obiektyw jakis, a slaby obiektyw ze slabym body robi gorsze foty niz sam zaawansowany kompakt, no Fuji
800zl to malutko...za taka kase nie wiem czy kupisz cokolwiek. Moze uzywane D40 +18-55...
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Za 800, to najlepiej analoga, albo dobrego kompakta.
Piotr
Kup sobie hybrydę, najlepiej coś z Fuji, na pewno będziesz zadowolony.
Fuji s9600, 2x4 aku GP Recyko, ładowarka do tego, Torba Apollo, instrukcja książka PL, kabelki i jak się dogadamy to dorzucę statyw. Sprzęt o przrebiegu na dzień dzsiejszy 5670 zdjęć, do października na gwarancji (wszystko z polskiej dystrybucji)
Oczywiście karta 2GB Kingston w zestawie
Skontaktuj się z nami