Szukaj
najlepsze 3 i 5. Na 4 przeszkadzają zamknięte oczy młodego. Na 2 nie podobają mi się przepały. Generalnie OK, ale chciałbym zobaczyć twój warsztat z kościoła i przyjęcia - czy radzisz sobie ze światłem?
no nie jest źle. Pokaż coś jeszcze.
D700/D300s/D50
W miniaturce wyglądają na zamknięte. W dużym oryg. okazuje się, że są przymrużone... młody wymyślił sobie takie spojrzenie na swoją żonę...
Fotki z kościoła ok podeślę... dajcie chwilę Jednak akurat kościół był pod tym względem masakryczny. Z której strony nie stanąłem miałem okno w tle.
Przyjęcie niestety było w domku bardzo kameralne i nie wiem ... spytam młodych o zgodę na prezentację...
PS. Aż tak źle, że na 60 zerknięć tylko jeden komentarz![]()
Ważny jest widoczny efekt - jeśli widzowie ocenili, że zamknięte, to znaczy, że tak wyglądają. Jako fotograf jesteś odpowiedzialny za końcowy obrazek. I dlatego takie ujęcia na ogół robi się krótkimi seriami (2-3-4 strzały), aby potem od razu w aparacie skasować te, gdzie oczy wyglądają na zamknięte.![]()
Krzysztof Paszkiewicz
Wiem ... to już mi znajomy podpowiadał. Przy kolejnym już nie ma co migawki żałować ...A no tak aparat nie mój, z drugiej strony panika że karta za mała ...
No dobrze. Kościół. Przy sobie mam tylko te. Jak coś więcej to wieczorkiem ... bo reszta w domku leży.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
mz 3 bardzo przyjemna
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Skontaktuj się z nami