Szukaj
bardzo ladne
kolory, kadr, koncepcja - wszystko na bardzo wysokim poziomie.
powoli sie otwieralo i tak sie balem, zeby tylko zolte plamy rzepaku sie nie pojawily. uffff, coz za ulga!
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Kadr,kolor i ma to COS.Extra.Bardzo malo ostatnio fotek pokazujesz,dawaj wiecej i czesciej![]()
Ja bardzo na tak
Tylko dałbym więcej góry, nad drzewkami, dałoby to więcej przestrzeni.
Chyba, że tam coś było i nie było jak wyżej złapac...?
D80 |D50 | Tamron 70-300| Sigma 10-20 | Marumi DHG | Slick Pro 780 DX|
na plus: koncepcja, plany, linie
na lekki minus: znaczna przewaga zieleni, generalnie trochę światła brakuje i trochę może za ciasno z góry.
Ogólnie na plus![]()
IMHO swiatla jest dokladnie tyle ile powinno byc - taka ilosc buduje pieknie fakture
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Góry więcej nie byłem w stanie pokazać, niestety.
Zieleń - no tak teraz u mnie pola wyglądają - zielono, że aż po oczach bije
Co do ilości i częstotliwości - ostatnio strasznie mało czasu mam, a i strobing mnie też wciągnął
Dzięki wszytskim![]()
To jeszcze nie jest moim zdaniem skonczona praca. Ale ma zadatki na naprawde doskonałe zdjecie.
I'm not always right, but I'm never wrong...
dla mnie extra!bardzo na tak
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
NIKON TEAM
Trochę się posiłkując:
Bardzo celne uwagi do tego zdjęcia
Gdyby było więcej światła to by dopiero była faktura
No właśnie - nie bije
Pełna zgoda. Powalcz trochę, bo zadatki są ogromne. Wyłapane z otoczenia wysmienicie.
Skontaktuj się z nami