Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Polne linie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Gdyby było więcej światła to by dopiero była faktura.
    zapomniales dodac "moim zdaniem".
    Generalnie na forum istnieje niczym nie uzasadniona tendencja do rozjasniania zdjec, szczegolnie cieni i polcieni, po czym zdjecie staje sie tak plaskie jak cycki rasowej anorektyczki.
    Tu przynajmniej widac naturalny swiatlocien. MOIM zdaniem ruszanie suwakow odpowiedzialnych za wypelnianie swiatlem nie jest wskazane.
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

Bardzo ładna i ciekawa praca i nic po oczach nie wali dla mnie również deczko światełka
    by się przydało.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Dla mnie mistrzostwo, mam taki folder na kompie pod tytułem "zajebiste foty" i tam zapisuje zdjęcia, które dla mnie sa wybitne, twoje tez tam zapisze, jesli sie nie obrazisz oczywiscie.

Bardzo podoba mi się ta fotografia, cieszy i oczy i duszę
    NIKON - system

Domyślnie

Bardzo lubię takie kadry i piękne światełko

Domyślnie

ładne, lubie takie klimaty

Domyślnie

Gdyby było więcej światła to by dopiero była faktura
    W zasadzie to się nie da, ponieważ jeśli miałoby być więcej światła, słońce musiałoby być wyżej, więc zmieniłby się kąt padania co z kolei spowodowałoby mniejsze wydobycie faktury z pól. Więcej światla = bardziej płasko. W tym przypadku oczywiście, takie teren akurat tam jest. Byłem wcześniej na posterunku i wyglądało to gorzej, moje słowo

Pełna zgoda. Powalcz trochę, bo zadatki są ogromne. Wyłapane z otoczenia wysmienicie.
    No może jeszcze jutro coś pogmeram w tym Dzięki za uwagi.

Cytat Zamieszczone przez semyazza Zobacz posta
    zapomniales dodac "moim zdaniem".
    Generalnie na forum istnieje niczym nie uzasadniona tendencja do rozjasniania zdjec, szczegolnie cieni i polcieni, po czym zdjecie staje sie tak plaskie jak cycki rasowej anorektyczki.
    Tu przynajmniej widac naturalny swiatlocien. MOIM zdaniem ruszanie suwakow odpowiedzialnych za wypelnianie swiatlem nie jest wskazane.
    Myślimy podobnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Dla mnie mistrzostwo, mam taki folder na kompie pod tytułem "zajebiste foty" i tam zapisuje zdjęcia, które dla mnie sa wybitne, twoje tez tam zapisze, jesli sie nie obrazisz oczywiscie.

Dzięki, miłe słowo

Ogólnie dziękuję wszystkim za odwiedziny i przychylne komentarze miło, że się spodobała fotka.
    Pozdrawiam

Domyślnie

pamietam miałes kiedys podobne ale w poziomie ze snujacym sie dymem - tamto podobało mi sie srednio, to jest bardzo ładnie dopracowane i kadrowo i kolorystycznie - gratuluje brawo, dobre zdjecie

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    To jeszcze nie jest moim zdaniem skonczona praca. Ale ma zadatki na naprawde doskonałe zdjecie.
    Nie mogę się nie zgodzić .

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów