Szukaj
U Artura były złożone, a u Ciebie rozczapierzone, jak to napisać..
Nieźle. Ostatni kadr przypominał mi taki stary serial Przystanek Alaska
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Ostatni kadr super.Szkoda tylko że na żywszym tle nie był focony . Nikuś faktycznie wypisz wymaluj "Przystanek Alaska"
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Nooo, nie da się ukryć...Ale u mnie też 90% kadrów ze złożonymi. Skubańce rozkładają je bardzo rzadko i tylko w bardzo określonych okolicznościach...
Nieźle - czyli rozumiem, że dobrze też nie jest - może coś więcej??? Przyjmę każdą krytykę - twardy jestem...
Cieszę się, że przekaz z trójki jest czytelny.
(...\/...)
Rozwinięcie "nieźle"? Fajnie oświetlony ten chłop.. ostatnio się zniecheciłem, bo nie wychodzą mi fotki z oswietleniem zastanym, poza tym te robale tak myk, myk. Z lampą też słabo.
Może napisałem nieźle dlatego, bo widziałem wcześniej zdjęcia Artura i mimo mniejszego zbliżenia były te obrazy bardzo poukładane, czyli: tło spokojne ( dla wielu może to być wadąrzecz gustu ), GO ułożona bardzo dobrze tj widać zamiar i efekt.. np ostrość od buławy po oczka.
Jak pisałem na początku.. i tak jestem zachwycony Twoimi zdjęciami, a sam nie mam takich
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
ostatnie jest ekstra, chociaż osobiście ciachnąłbym nieco góry i wycentrował, tak panoramicznie bardziej to widzę
D50 i parę klamotów l
Zapraszam na TMS fotogaleria
3 świetna. Pokombinowałbym z modelem i poeksperymentował z różnymi ujęciami. Faktycznie, nad tłem bym odrobinkę popracował, ale to już w bardziej "studyjnym" ujęciu. Jak łapany w terenie, to nie my decydujemy
PS. To może być też chrabąszcz kasztanowiec, odróżnia się je po kształcie wyrostka na odwłoku![]()
Śliczne![]()
NIKON
Moja galeria
Przystanek Alaska tak i mi namyśl przyszło , całość spoko wyszła ostatnie naj.
Skontaktuj się z nami