Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Chłop majowy...

Samiec chrabąszcza majowego z 7-listkową buławką...
    (...\/...)

Domyślnie

U Artura były złożone, a u Ciebie rozczapierzone, jak to napisać..

Nieźle. Ostatni kadr przypominał mi taki stary serial Przystanek Alaska

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Ostatni kadr super .Szkoda tylko że na żywszym tle nie był focony . Nikuś faktycznie wypisz wymaluj "Przystanek Alaska"
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    U Artura były złożone, a u Ciebie rozczapierzone, jak to napisać..
    Nooo, nie da się ukryć... Ale u mnie też 90% kadrów ze złożonymi. Skubańce rozkładają je bardzo rzadko i tylko w bardzo określonych okolicznościach...

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Nieźle.
    Nieźle - czyli rozumiem, że dobrze też nie jest - może coś więcej??? Przyjmę każdą krytykę - twardy jestem...

Cytat Zamieszczone przez Bullter Zobacz posta
    Nikuś faktycznie wypisz wymaluj "Przystanek Alaska"
    Cieszę się, że przekaz z trójki jest czytelny.
    (...\/...)

Domyślnie

Rozwinięcie "nieźle"? Fajnie oświetlony ten chłop.. ostatnio się zniecheciłem, bo nie wychodzą mi fotki z oswietleniem zastanym, poza tym te robale tak myk, myk. Z lampą też słabo.

Może napisałem nieźle dlatego, bo widziałem wcześniej zdjęcia Artura i mimo mniejszego zbliżenia były te obrazy bardzo poukładane, czyli: tło spokojne ( dla wielu może to być wadą rzecz gustu ), GO ułożona bardzo dobrze tj widać zamiar i efekt.. np ostrość od buławy po oczka.

Jak pisałem na początku.. i tak jestem zachwycony Twoimi zdjęciami, a sam nie mam takich

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

ostatnie jest ekstra, chociaż osobiście ciachnąłbym nieco góry i wycentrował, tak panoramicznie bardziej to widzę
    D50 i parę klamotów l
    Zapraszam na
    TMS fotogaleria

Domyślnie

3 świetna. Pokombinowałbym z modelem i poeksperymentował z różnymi ujęciami. Faktycznie, nad tłem bym odrobinkę popracował, ale to już w bardziej "studyjnym" ujęciu. Jak łapany w terenie, to nie my decydujemy

PS. To może być też chrabąszcz kasztanowiec, odróżnia się je po kształcie wyrostka na odwłoku
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dark Zobacz posta
    PS. To może być też chrabąszcz kasztanowiec, odróżnia się je po kształcie wyrostka na odwłoku
    Wiem, wiem - doszkoliłem się nieco w temacie przed wstawieniem fotek... Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że ten jest z maja.
    (...\/...)

Domyślnie

Przystanek Alaska tak i mi namyśl przyszło , całość spoko wyszła ostatnie naj.

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów