Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Nikon d60

Domyślnie

co do motorka za niedługo może się okazać że brak motorka jest "kastracją"
    A nowe czasem może być lepsze.
    Idę spać a autor zrobi jak uważa cokolwiek zrobi i tak będzie przecież dobrze.
    Jak napisał rastula powinieneś zadać sobie pare pytań i pomacać oba. Czasem dotyk może spowodwać że dany aparat odrzuciż<tak jak ja canona 450d którego już prawie kupiłem>
    Widzisz usero dla mnie czytelność tego co widzę na lcd jest ok. Choć w drugim trybie wyświetlania jest kiepsko fakt.
    Usreo nie chcę negować twoich odczuć cieszę się że Ci z nim dobrze. Pewnie jak ja bym zrobił xxset zdjęć D80 też bym się przyzwyczaił, po krótkich oględzinach nie zachwyciło mnie to i tyle.
    Ostatnio edytowane przez blackside ; 28-04-2009 o 22:18
    D5100//// 18-105VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blackside Zobacz posta
    Dla mnie nie warto dopłacać do D80.... i tyle.
    Ufff... całe szczęście, że dla Ciebie... ale ile ludzi nie wie, że jednak warto. Ale to już inna para kaloszy...
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

Blackside uwierz mi, że warto - naprawdę. Miałem kiedyś do czynienia z D60 i dla mnie różnica (może mizerna) w samym trzymaniu aparatu robi się już kolosalna - a to tylko jedna ze znaczących różnic

Domyślnie

OK-
    Pewne jest jedno zawsze lepiej mieć śrubokręt, górny wyświetlacz itp niż nie.
    A to czy ktoś to potrzebuje czy nie to sprawa osobista i na nic tu spory.
    Gdybym fotografował dużo i wymagało to szybkości to prawdopodobnie ograniczenia<?> D60 miałyby jakiś wpływ na moją decyzje. A że jest inaczej.... jestem szczęśliwym posiadaczem D60 .
    D5100//// 18-105VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blackside Zobacz posta
    Gdybym fotografował dużo i wymagało to szybkości to prawdopodobnie ograniczenia<?> D60 miałyby jakiś wpływ na moją decyzje. A że jest inaczej.... jestem szczęśliwym posiadaczem D60.
    No i fajnie. Cieszysz się z aparatu, robisz zdjęcia. Widzisz, a niektórzy z tego Forum nie mogą pojąć jak możesz żyć, fotografować i funkcjonować z aparatem bez "śrubokręta". Wprost niesłychane

Domyślnie

Witam mam do kupienia d 60 za mała kase ok 11xx plus gratisy ... aparat ma ok 8 miesiecy ... brać ????

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ziemia Obiecana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lorak04 Zobacz posta
    Witam mam do kupienia d 60 za mała kase ok 11xx plus gratisy ... aparat ma ok 8 miesiecy ... brać ????
    Tu masz tańszą
    http://www.forum.nikon.org.pl/showth...&highlight=d60

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów