Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Turning Torso

Domyślnie

Mnie podoba się 1 i 3
    2 widziałbym w kadrze pionowym z większą ilością nieba nad budynkiem

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Mi się podoba najbardziej 2 i 3. Technicznie wszystkie wydają się być bardzo dobre, zachwyca niezwykła szczegółowość, barak szumów i fajne kolory. Na jeden i 2 brakuje mi do ideału dosłownie po pół centymetra od lewej strony (obcięte autko jakoś przykuwa mają uwagę i bliskość księżyca do brzegu kadru).

Domyślnie

Mile zaskoczony bardzo dziękuję za wszystkie dotychczasowe opinie

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    (...) 2 widziałbym w kadrze pionowym z większą ilością nieba nad budynkiem
    Mam taki kadr, ale za cholerę nie potrafię (w akceptowalny sposób) wyprostować na nim budynków - za mało luzu zostawiłem

Cytat Zamieszczone przez Muminek Zobacz posta
    (...) Na jeden i 2 brakuje mi do ideału dosłownie po pół centymetra od lewej strony (obcięte autko jakoś przykuwa mają uwagę i bliskość księżyca do brzegu kadru).
    Zgadzam się, mi to też przeszkadza Na 1 uciąłem dokładnie w miejscu gdzie stało kolejne auto (zasłaniało ten "obcięty" kawałek samochodu). Myślałem o tym, żeby ciachnąć kadr już za samochodami, ale usunąłbym tym samym ten wyłom w prostej linii zabudowy - ostatecznie pozostałem wobec tego przy wersji obecnej. bliskie sąsiedztwo księżyca i krawędzi w 2 jest natomiast konsekwencją prostowania, które zeżarło te pół centymetra.

Pozdrawiam!
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów