Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 50

Domyślnie

Bardzo fajna fotka, bw jak zwykle klasa.

Domyślnie

ja nie znajduję na tym zdjęciu nic, o czym mógłbym powiedzieć, że mi się podoba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    ja nie znajduję na tym zdjęciu nic, o czym mógłbym powiedzieć, że mi się podoba.
    Maćku, niestety zgadzam się.

Dodatkowo uważam, że przy Twoim wysokim poziomie prac nie powinieneś zostawiać tej kreski przy lewej krawędzi kadru. Chyba, że celowo, ale nie sądzę.

Pierwsza odsłona tego motywu podobała mi się.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AndrzejWG Zobacz posta
    A gdzie wcięło poprzednią ikonę z awararka ? Była "jak zrośnięta" z osobowością autora, szkoda ... Dupa i gest dłoni - czysta, głęboka autoprezentacja. A fotki jak zawsze ... Tylko DOBRY ! psychiatra jest w stanie pomóc ... I mam świadomość jałowości mych słów. Nic nie wzruszy takiej "góry samozadowolenia".
    Padłem... pięknie napisane

Fotka... pełny dramat ! Jedna z najgorszych jakie widziałem w Twoim dorobku artystycznym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Maćku, niestety zgadzam się.

Dodatkowo uważam, że przy Twoim wysokim poziomie prac nie powinieneś zostawiać tej kreski przy lewej krawędzi kadru. Chyba, że celowo, ale nie sądzę.

Pierwsza odsłona tego motywu podobała mi się.
    Mówiąc o kresce przy lewej krawędzi kadru masz na myśli tę kreskę na linii horyzontu? Jeśli tak to są to chmury. Przyznaję, że na 700 px trudno to oceniać ale na prawie 40 cm papieru widać to wyraźnie

Cytat Zamieszczone przez Vodafone Zobacz posta
    Padłem... pięknie napisane

Fotka... pełny dramat ! Jedna z najgorszych jakie widziałem w Twoim dorobku artystycznym
    A dlaczego? Najgorsza bo?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    A dlaczego? Najgorsza bo?
    Ponieważ brak jej tego czegoś co czasem było w Twoich fotkach... ogólnie nie podoba mi się kadr (ułożenie
    " tego czegoś " w kadrze ) Patrząc na tę fotkę nie mam pojęcia co to jest ( wolałbym to troszkę bliżej i w innym miejscu kadru ) Tak jak to pokazałeś sprawia, że praca jest mało ciekawa... ot pstryk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Mówiąc o kresce przy lewej krawędzi kadru masz na myśli tę kreskę na linii horyzontu? Jeśli tak to są to chmury. Przyznaję, że na 700 px trudno to oceniać ale na prawie 40 cm papieru widać to wyraźnie
    Nie Maćku, czepiam się tej kreski - tutaj akurat w lewym dolnym:

Na 40 cm myślę, że będzie ją widać

Domyślnie

Na 40 cm myślę, że będzie ją widać
    Oj, tam. Samoloty latają wszędzie... Nie wiem jak inni, ale mnie już ręce opadają od stemplowania tego...
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Oj, tam. Samoloty latają wszędzie... Nie wiem jak inni, ale mnie już ręce opadają od stemplowania tego...
    Przecież napisałem, że się czepiam . Maciek dał się poznać z dokładności i stąd moja uwaga

.

Domyślnie

(...)
    Chryste... usunąłem wszystkie syfki... przed chwilą patrzyłem się na wydruk... i dopiero jak prawie palcem pokazałeś to na cropie 100% to zobaczyłem No ok. Masz mnie! Przeoczyłem smugę kondensacyjną.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów