Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Pomocy sb 900

Domyślnie

skibek napisal: Zapytaj w serwisie na ul. Postępu. Oni pewnie mają części serwisowe, a jak nie mają to Ci sprowadzą przy okazji. Myślę, że nie będzie problemu.

chyba jedyne rozwiazanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    skibek napisal: Zapytaj w serwisie na ul. Postępu. Oni pewnie mają części serwisowe, a jak nie mają to Ci sprowadzą przy okazji. Myślę, że nie będzie problemu.

chyba jedyne rozwiazanie.
    kolego po co piszesz to samo co juz zostalo napisane do tego nie czytajac chyba watku do konca, koles z problemem dzwonil na Postepu i powiedzieli mu by wyslal lampe do nich by zrobic kosztorys i final...
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szkiełko Zobacz posta
    Mam problem. Rozsypał mi się w wyniku upadku na ziemię lampy czerwony dekielek od diod wspomagających. Czy ktoś wie, gdzie można kupić coś takiego? Możde ktoś ma taki do sprzedanaia?
    Temat wciąż aktualny...

Domyślnie

Jechać ze Szczecina do Warszawy, żeby dostarczyć lampę w celu sporządzenia kosztorysu! I to jest firmowy serwis? KPINA!!!
    Pojedz do Berlina - to tylko 150km.
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    Pojedz do Berlina - to tylko 150km.
    A znasz jakiś sklep w Berlinie, gdzie możnaby to było kupić?

Domyślnie

A znasz jakiś sklep w Berlinie, gdzie możnaby to było kupić?
    Mialem na mysli serwis w Berlinie. Gdzies ktos podawal adres na forum, ale chyba da sie znalezc na stronei nikona. Mozna tez zadzwonic najpierw zapytac. Slyszalem, ze mozna dogadac sie po angielsku.
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Nie wiem czy komuś pomogę tym postem, ale w wakacje trafiłem do serwisu na ul. Postępu w Warszawie. W sumie pozytywne wrażenia. Zawsze jednak lepiej rozmawiać osobiście niż przez telefon. Sprawę załatwili od ręki i kosztowało to 75 zł brutto a nie 150 + koszty przesyłki i expertyzy.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów