Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: / .. \

Domyślnie / .. \

ISO nie miało być wieksze niz 200, jednak tak "chciał los"

1

2

3

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

a co było dalej odnośnie trójeczki szamnoł żelka , na dwójce fajne światełko wyszło

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    a co było dalej odnośnie trójeczki szamnoł żelka , na dwójce fajne światełko wyszło
    Niestety nie. Pogapił się i poszedł dalej. Gdyby skosztował byłby reportażyk z posiłku, a tak tylko to..

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Za Arkiem bardzo podoba się 2 , piękny kontrast w tym kadrze .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Smakowicie, cała seria udana. Ja jednak obstawiam 3. Najciekawsze ujęcie i interesujący moment.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Świetna fakturka pod pająkiem na dwójce wyszła - prawie jak ze zdjęcia satelitarnego Ziemi. No i ten potwór... Brrr...
    A gościu, to ma głowę lisa na odwłoku wytatuowaną. Tak jest, mimo tej ciachniętej nóżki - dwójka dla mnie "naj".
    (...\/...)

Domyślnie

Dzięki

Choć na dwójce wygląda jakby jedną nózkę miał krótszą, to na pozostałych jest ok. Nie dotykałem go...jakby co

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

dla mnie 1 jest super,
    2 także, ale zdecydowanie podciągnąłbym kontrast
    na 3 bardzo przeszkadza szum w tle, jakie tam jest ISO?
    D50 i parę klamotów l
    Zapraszam na
    TMS fotogaleria

Domyślnie

Tak jak napisałem na początku - ISO mialem usatwione wyżej niż 200.. niestety 600 i przy D70 juz się traci na jakości. Mimo wszystko zostawiłem te fotki, przez ciekawą relację na 3ce, a typowych zdjęć/portrety robaków w sezonie mozna robić tysiące

Co do kontrastu 2ki, to na CRT inaczej i na LCD inaczej mi się widzi, a że wiekszośc ogladam na tym pierwszym wiec wyszlo jak wyszło

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Choć na dwójce wygląda jakby jedną nózkę miał krótszą, to na pozostałych jest ok. Nie dotykałem go...jakby co
    Nikuś "nie o ta noga mnie biega" . Tak jak pisałem, dwójka to mój faworyt... a byłoby 100% szczęścia, gdyby nie to "przygniecione" odnóże przez górną krawędź kadru. To tak dla jasności, bo to pierdoła jest... a generalnie - kolorki i światełko - miód.
    (...\/...)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów