Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Bo ja jestem...

Domyślnie Bo ja jestem...

Bo ja jestem prosze pana na zakręcie.
    Niewiem czy dobry dział ale tu mi najlepiej pasował

Domyślnie

słabo, bo ani kadr nie przedstawia nic ciekawego, ani ta dziewczyna nic sobą nie reprezentuje, słabo widać jej twarz.
    jak dla mnie kosz

ale pracuj dalej.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Nie, no dobre jest
    powiedziałbym, maksymalnie podane przesłanie
    I'm not always right, but I'm never wrong...

ramicx
    Gość

Domyślnie

Proszę a nie prosze ! Oby Jan M. tego nie widzial

Domyślnie

Jedna z moich ulubionych piosenek... Ale niestety to zdjęcie kompletnie niereprezentatywne. Widząc taki tytuł i mając w uszach tekst całego utworu.... i widząc to zdjęcie.... to jestem zdecydowanie na nie. Jeśli miało natomiast być groteskowo i śmiesznie, to jakoś nie dla mnie. Jeśli poważnie, to za mało - za mało stylizacji, za mało uczucia, za mało emocji, za mało człowieka. No i w kolorze...

Domyślnie

nie rozumiem tej pracy - stoi sobie kobieta, dookoła jasno, sama modelka ubrana na biało, trzyma kartkę z napisem napisanym czcionką, która nie wskazuje na jakąkolwiek melancholię a twarz... bez sensu.
    Puściłem sobie tą piosenkę, żeby mieć jakiś wgląd... mogłem tego nie robić Można z tego utworu zrobić na prawdę niezłą pracę.

Domyślnie

Nieusprawiedliwiam się moją wypowiedzią, ale to była wizja koleżanki ja bym to zrobił inaczej, ale to był jej wybór

Oszczędny w słowach Awatar romcio
    Miasto
    Piotrkow Tryb

Domyślnie

hmm
    co by tu dodać.
    Chyba rozumiem chodzi o to ze jestem na zakrecie zycia czyli w totalnym dole i w zasadzie jeden krok abym sobie cos zrobil. Ni jest to wolanie o pomoc a raczej protest ze ja tu jestem i niech wszyscy to widza.
    Chyba o to chodzilo autorowi tej fotki.
    Z tym że :
    no własnie za mało tragizmu w tym wszystkim zbyt krzykliwa symbolika zbyt proste srodki przekazu.
    Trzeba pozwolić ogladającemu samemu sie troszke domyslać. W ten sposób obrazamy tego kto to oglądać ma .

W sumie to Panowie mam pomysł niech każdy z nas zrobi o podobnej tematyce fotkę i w tym wątku podrzuci.
    Co Wy na to ?
    D 300 AF-S 18-200 VR Sigma 10-20 duzo zapalu

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

przekombinowane...
    fakty są takie, że dziewczyna ewidentnie jest jeszcze... przed zakrętem
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez romcio Zobacz posta

W sumie to Panowie mam pomysł niech każdy z nas zrobi o podobnej tematyce fotkę i w tym wątku podrzuci.
    Co Wy na to ?
    byłbym bardzo ciekawy jak to pokażą inni

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów