Szukaj
słabo, bo ani kadr nie przedstawia nic ciekawego, ani ta dziewczyna nic sobą nie reprezentuje, słabo widać jej twarz.
jak dla mnie kosz
ale pracuj dalej.
Pozdrawiam
Nie, no dobre jest
powiedziałbym, maksymalnie podane przesłanie![]()
I'm not always right, but I'm never wrong...
Proszę a nie prosze ! Oby Jan M. tego nie widzial![]()
Jedna z moich ulubionych piosenek... Ale niestety to zdjęcie kompletnie niereprezentatywne. Widząc taki tytuł i mając w uszach tekst całego utworu.... i widząc to zdjęcie.... to jestem zdecydowanie na nie. Jeśli miało natomiast być groteskowo i śmiesznie, to jakoś nie dla mnie. Jeśli poważnie, to za mało - za mało stylizacji, za mało uczucia, za mało emocji, za mało człowieka. No i w kolorze...
nie rozumiem tej pracy - stoi sobie kobieta, dookoła jasno, sama modelka ubrana na biało, trzyma kartkę z napisem napisanym czcionką, która nie wskazuje na jakąkolwiek melancholię a twarz... bez sensu.
Puściłem sobie tą piosenkę, żeby mieć jakiś wgląd... mogłem tego nie robićMożna z tego utworu zrobić na prawdę niezłą pracę.
Nieusprawiedliwiam się moją wypowiedzią, ale to była wizja koleżanki ja bym to zrobił inaczej, ale to był jej wybór
hmm
co by tu dodać.
Chyba rozumiem chodzi o to ze jestem na zakrecie zycia czyli w totalnym dole i w zasadzie jeden krok abym sobie cos zrobil. Ni jest to wolanie o pomoc a raczej protest ze ja tu jestem i niech wszyscy to widza.
Chyba o to chodzilo autorowi tej fotki.
Z tym że :
no własnie za mało tragizmu w tym wszystkim zbyt krzykliwa symbolika zbyt proste srodki przekazu.
Trzeba pozwolić ogladającemu samemu sie troszke domyslać. W ten sposób obrazamy tego kto to oglądać ma .
W sumie to Panowie mam pomysł niech każdy z nas zrobi o podobnej tematyce fotkę i w tym wątku podrzuci.
Co Wy na to ?
D 300 AF-S 18-200 VR Sigma 10-20 duzo zapalu
przekombinowane...
fakty są takie, że dziewczyna ewidentnie jest jeszcze... przed zakrętem![]()
SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem
Skontaktuj się z nami