Szukaj
Troszkę prześwietleń niestety masz. Albo "dobłysnąć" (odpowiednio skorygowaną) lampką wbudowaną albo blendą doświetlić zacienioną część twarzyczki. Fotki byłyby dużo przyjemniejsze w odbiorze gdyby nie te przepały a to na twarzy a to na rączce modelki. Noo i ostrośc raz po raz ucieka z oczek modelki Oli
Acha i na fotce nr 3 przeszkadza ten falliczny kształt![]()
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
kolorystyka zle wyglada
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A tak wydawało mi się, że byłoby dobrzeNo jak widać nie poszło
Wiem, że foty mają miejscowe przepały, wiem. Ehhh... nie mogę ogarnąć jak robić zdjęcia w takim słońcu jak było dzisiaj :/ Aparat też dzisiaj ciężko współpracował ze mną i stąd ta ostrość. Mimo wszystko uważam że jak na 1 'sesję' tzn pstrykaninę wcześniej uzgodnioną to chyba nie jest tak źleW każdym razie się pocieszam
![]()
Jakoś źle na mnie działają te kolory :]
D90 + N18-105VR + SDV - 10 | Canon 50D + C17-85 + Sherpa 250R
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
na 1 i 5 zdjecie chyba zbyt blisko modelki robione, nosek ulegl wyolbrzymieniu
Dobrze prawi...
Kolorystyka mi się podoba, i jak na pierwszą uzgodnioną pstrykaninę to jest naprawdę bardzo dobrze.
Pomyśl nad ujęciami - ujęcia "z czoła" są trochę oklepane i łatwo przesadzić z perspektywą. 4 byłaby super gdyby nie bardzo niefortunnie ułożona dłoń. I ta nieszczęsna ostrość... ucieka z oczu strasznie.
Nie jest źle, ale faktycznie kolorystyka nie bardzo i ten przerośnięty nos na 1 i 5 tez niezbyt fajnie.
Skontaktuj się z nami